Levensloopbestendige woning

Levensloop- bestendige
woning

U wilt een woning die niet alleen nu geschikt is voor uw woonwensen, maar waar u uw hele leven in kunt blijven wonen. Voor een optimale levensloopbestendige woning bent u bij Smartfast aan het juiste adres. Wij maken het huis helemaal op maat, zodat u profiteert van alle voordelen die onze modulaire woonconcepten te bieden hebben.

Al ruim 30 jaar bouwen we levensloopbestendig, dus we weten precies hoe we het betaalbaar kunnen houden. Inclusief energiezuinige technieken en domotica om het u zo comfortabel mogelijk te maken!

De methode van Smartfast bestaat uit het leveren van prefabwoningen en modulaire woningonderdelen, waardoor uw flexibiliteit optimaal is. Voor een scherpe prijs bieden wij u een levensloopbestendige woning die helemaal voorbereid is op de aanpassingen die uw leven op latere leeftijd makkelijker maken. Denk aan ruime looproutes en aanpassingen in keuken, douche en toilet. Maar ook over traplopen kunnen we het hebben. Wordt het gelijkvloers of wilt u later een traplift?

Goed geïsoleerd en slimme bediening

Huisautomatisering maakt het u gemakkelijk. Door middel van specifieke tools en apps kunt u via uw smartphone of tablet heel eenvoudig de verlichting, temperatuur of andere woningonderdelen regelen. U mag zeggen welke domotica u wilt.

Uiteraard zorgen we in uw woning altijd voor de hoogst mogelijke isolatienormen en gebruiken we de nieuwste verwarm- en koeltechnieken, zodat we uw levensloopbestendige woning energieneutraal opleveren.

In detail

Dit is de uitleg uitklap
Dit is de uitleg uitklap nog een

Later uitbreiden met Smartfast Plus

U wilt een betaalbare levensloopbestendige woning. Daar zorgen wij voor met onze oplossing die flexibel is te ‘plussen’: Smarfast Plus. Stel uw eigen woning samen en profiteer van modulair bouwen. Begin klein en breid uit met modules wanneer u in een andere levensfase komt. Dat kan heel eenvoudig met Smartfast Plus. Hoe uw woonwensen ook veranderen, uw woning verandert mee!

Dat u in dezelfde woning wilt blijven wonen, hoeft niet te betekenen dat het ook altijd op dezelfde plek is. Daarom is het een uitkomst dat de levensloopbestendige woningen van Smartfast Plus eenvoudig verplaatsbaar zijn. De schroeffundering waarop uw huis is geplaatst, verhuist u gewoon mee op een dieplader, samen met uw woning. Wilt u nieuwe modules toevoegen op de andere locatie, dan regelen we dat. U ziet het: de Smartfast woning is écht levensloopbestendig!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Daarom Smartfast

Luchtdicht bouwsysteem

Luchtdichtheidsklasse 3 (uitstekend) met een qv:10 waarde van < 0,15.

Ontwerpvrijheid

Geen ontwerpbeperkingen, complexe ontwerpen worden tot 1 bouwpakket geprefabriceerd.

Snelle bouwtijd

Het prefab casco kan binnen enkele weken wind en waterdicht gemonteerd zijn.

Contructie

Hoogwaardig geïsoleerd en constructief bouwsysteem.

Veelgestelde vragen

Wij beiden de oplossing

Ja, er zijn speciale eisen waaraan een levensloopgeschikte woning moet voldoen, zoals de NEN 1814.

Ja, het is mogelijk om een levensloopgeschikte woning te huren, hoewel deze niet altijd even gemakkelijk te vinden zijn.

Enkele belangrijke kenmerken zijn drempelvrije ingangen, een lift of traplift, brede deuren en gangen, en badkamers en toiletten op de begane grond.

Enkele belangrijke kenmerken zijn drempelvrije ingangen, een lift of traplift, brede deuren en gangen, en badkamers en toiletten op de begane grond.

Er zijn enkele subsidies beschikbaar voor het aanpassen van een woning naar levensloopgeschiktheid, zoals de Wmo en de Blijverslening.

SMARTFASTHOUSE 2023 ©