Mantelzorgwoning / zorgwoning module

Mantelzorgwoning / zorgwoning module

Module A vormt de basis voor onze modulaire woningen en biedt een compacte, efficiënte en aanpasbare woonoplossing. Met zijn veelzijdigheid, ruimtebesparende ontwerp en eenvoudige installatie, is Module A een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en flexibele woning. Maak vandaag nog kennis met de mogelijkheden van Module A en bouw aan uw droomhuis.

De basis om op verder te bouwen

Module A, met afmetingen van 3,5 meter bij 10,5 meter meter, is de essentiële bouwsteen van onze modulaire woningen. Deze compacte module biedt een solide basis voor het creëren van een comfortabel en functioneel huis. Met Module A kunt u de eerste stap zetten naar het verwezenlijken van uw droomwoning.

Ondanks zijn bescheiden formaat biedt Module A een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. Het ontwerp is zorgvuldig doordacht om elke centimeter te benutten en tegelijkertijd een gevoel van ruimtelijkheid te behouden. Met slimme indelingen en multifunctionele oplossingen wordt elke hoek benut om een comfortabele leefruimte te creëren.

Jouw modulaire woning

Eindeloos plussen!

Combineren naar eigen wens

Module A is niet alleen een op zichzelf staande module, maar kan ook gemakkelijk worden gecombineerd met andere modules om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het uitbreiden van de woonruimte, het toevoegen van extra slaapkamers of het creëren van een werkruimte, de veelzijdigheid van Module A maakt het mogelijk om uw woning aan te passen aan veranderende omstandigheden en behoeften.

Dankzij het modulaire ontwerp kan Module A snel en efficiënt worden geïnstalleerd. Dit betekent dat u niet alleen sneller in uw nieuwe huis kunt trekken, maar ook kosten kunt besparen op bouw- en installatietijd. Het bouwproces is gestroomlijnd en minder verstorend, waardoor u sneller kunt genieten van uw nieuwe woning.

In detail

Dit is de uitleg uitklap
Dit is de uitleg uitklap nog een

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 
Niet kunnen vinden wat u zocht? Wij leveren ook maatwerk!

Daarom Smartfast

Luchtdicht bouwsysteem

Luchtdichtheidsklasse 3 (uitstekend) met een qv:10 waarde van < 0,15.

Ontwerpvrijheid

Geen ontwerpbeperkingen, complexe ontwerpen worden tot 1 bouwpakket geprefabriceerd.

Snelle bouwtijd

Het prefab casco kan binnen enkele weken wind en waterdicht gemonteerd zijn.

Contructie

Hoogwaardig geïsoleerd en constructief bouwsysteem.

Veelgestelde vragen over modulair bouwen

Wij bieden de oplossing

Ja, hypothecaire financiering is over het algemeen beschikbaar voor zowel prefab als modulaire woningen. Het is echter belangrijk om met geldschieters te praten over specifieke voorwaarden en vereisten.

In de meeste gevallen is een reguliere bouwvergunning vereist, ongeacht of het een traditionele, prefab of modulaire woning betreft. Het is echter raadzaam om dit te verifiëren bij de plaatselijke autoriteiten.

Ja, zowel prefab als modulaire woningen kunnen zeer duurzaam zijn. De gecontroleerde omgeving van de fabriek en het gebruik van efficiënte materialen dragen bij aan de duurzaamheid. Lees meer hierover op de volgende pagina's: energieneutraal huis, verduurzamen woning, nul op de meter woning en stikstofvrij bouwen.

Beide typen woningen bieden enige mate van aanpassing aan ontwerp en indeling, maar modulaire woningen kunnen beperkter zijn vanwege de modulaire aard van de constructie.

De keuze tussen prefab woningen en modulair bouwen hangt af van uw behoeften, budget en ontwerpwensen. Als snelheid en kostenefficiëntie belangrijk zijn, kan prefab de juiste keuze zijn. Als u op zoek bent naar een hoge mate van precisie en energie-efficiëntie, is een modulaire woning wellicht geschikter.

Modulaire woningen bieden een hoog niveau van precisie en nauwkeurigheid, omdat de modules in een gecontroleerde omgeving worden gebouwd. Dit kan resulteren in een betere kwaliteit en afwerking van het huis. Bovendien zijn modulaire woningen vaak zeer energie-efficiënt vanwege de strakke constructie en isolatie van de modules.

Modulaire woningen worden ook in delen vooraf gemaakt in een fabriek, maar in dit geval worden de delen volledige modules die al een groot deel van het interieur en exterieur van het huis bevatten. Deze modules worden vervolgens naar de bouwplaats vervoerd en nauwkeurig aan elkaar bevestigd om het uiteindelijke huis te vormen.

Nee, modulair bouwen bestaat al sinds de jaren '60, maar het wordt steeds populairder vanwege de voordelen die het biedt.

Ja, het is mogelijk om een modulair gebouw uit te breiden of aan te passen, omdat de modules opnieuw gebruikt kunnen worden voor andere projecten.

Afhankelijk van het project kan er tot wel 50% van de bouwtijd bespaard worden met modulair bouwen.

SMARTFASTHOUSE 2024 ©