Nul op de meter woning

Nul op de meter
woning

Nul op de meter woning

Wonen zonder energielasten, dat wilt u toch ook? Smartfast House maakt het mogelijk voor u! De naam ‘nul op de meter-woning’ is daarbij nog voorzichtig gekozen, want wij gaan voor plus op de meter. Kortom, de overtreffende trap van een Smartfast energieneutrale woning. Alle woningen die Smartfast House oplevert hebben hoge isolatiewaardes en zijn voorzien van de nieuwste energiebesparende en energieopwekkende technieken. U kunt bij ons zelfs kiezen uit woningmodules tot een Rc-waarde van 11.00. U ziet het: waar anderen stoppen met hun techniek, gaan wij nog een stapje verder.

“wij bouwen aan een glimlach”

Alle voordelen van nano-infrarood verwarming

Doordat wij nano-infrarood verwarming gebruiken in combinatie met isolatie in vloeren, wanden en plafonds, kunnen wij ervoor zorgen dat uw woning nul op de meter houdt. Op deze manier gaan we veel energiezuiniger én voordeliger te werk dan bijvoorbeeld met een cv-installatie of luchtwarmtepomp. Nog een groot voordeel: de eerste tien jaar na de installatie is er geen onderhoud nodig voor dit type verwarming. Zo bespaart u in totaal veel kosten. Voor het koelen van woningen hebben wij een goed werkende oplossing, die veel minder vermogen nodig heeft.

We volgen de laatste ontwikkelingen

Altijd up-to-date

Energietechniek is een dynamisch vakgebied, waarin de ontwikkelingen continu doorgaan. Om die reden blijven wij ook continu onze oplossingen door-ontwikkelen. Dat doen we samen met onze partners, die testen welke technieken significante verbeteringen laten zien. Na een positieve test zoeken we naar mogelijkheden om de ontwikkelingen toe te passen in onze woningen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 
Niet kunnen vinden wat u zocht? Wij leveren ook maatwerk!

SMARTFASTHOUSE 2024 ©