Nul op de meter-woning

Wonen zonder energielasten, dat wilt u toch ook? Smartfast maakt het mogelijk voor u! De naam ‘nul op de meter-woning’ is daarbij nog voorzichtig gekozen, want wij gaan voor plus op de meter. Kortom, de overtreffende trap van een energieneutrale woning. Alle woningen die Smartfast oplevert hebben hoge isolatiewaardes en zijn voorzien van de nieuwste energiebesparende en energieopwekkende technieken. U kunt bij ons zelfs kiezen uit woningmodules tot een Rc-waarde van 11.00. U ziet het: waar anderen stoppen met hun techniek, gaan wij nog een stapje verder.

Alle voordelen van nano-infrarood verwarming

Doordat wij nano-infrarood verwarming gebruiken in combinatie met isolatie in vloeren, wanden en plafonds, kunnen wij ervoor zorgen dat uw woning nul op de meter houdt. Op deze manier gaan we veel energiezuiniger én voordeliger te werk dan bijvoorbeeld met een cv-installatie of luchtwarmtepomp. Nog een groot voordeel: de eerste tien jaar na de installatie is er geen onderhoud nodig voor dit type verwarming. Zo bespaart u in totaal veel kosten. Voor het koelen van woningen hebben wij een goed werkende oplossing, die veel minder vermogen nodig heeft.

Overtollige energie terugleveren aan de wijk

Om problemen met teruglevering van opgewekte energie aan elektriciteitsnetten te voorkomen, heeft Smartfast een slimme oplossing gevonden. We koppelen woningen uit de hele wijk aan elkaar en leveren onderling overtollige energie aan elkaar. Zo maken we de wijk zelfvoorzienend en hoeft er niet teruggeleverd te worden aan het net.

We volgen de laatste ontwikkelingen

Energietechniek is een dynamisch vakgebied, waarin de ontwikkelingen continu doorgaan. Om die reden blijven wij ook continu onze oplossingen door-ontwikkelen. Dat doen we samen met onze partners, die testen welke technieken significante verbeteringen laten zien. Na een positieve test zoeken we naar mogelijkheden om de ontwikkelingen toe te passen in onze woningen.

Interesse in een Smartfast nul op de meter-woning?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

of bel ons:

06 219 422 65