Onze visie

Ontdek de Smartfast House

Dé woningen van de toekomst

Van technisch ontwerp tot regie

Deze unieke woning verdient direct geld voor u. Met een isolatiewaarde die ver boven de gestelde eisen ligt, verbruikt u minder energie en bespaart u op uw kosten. Maar dat is niet alles. De Smartfast House heeft ook haar eigen energieopslag, waardoor u niet afhankelijk bent van het net en op elk gewenst moment rechtstreeks uit uw eigen opslag kunt putten. Dit betekent dat u de baas bent over uw eigen energiehuishouding. U wordt zelfvoorzienend en dat voelt goed!
 
Wat maakt onze woning nog meer zo speciaal? Het antwoord is eenvoudig: efficiëntie. Zodra u de opdracht geeft, leveren wij uw woning binnen slechts 4 maanden wind- en waterdicht op uw bouwkavel in Nederland. Dit betekent dat u geen lange dubbele maandkosten hoeft te maken. Ons concept is ontworpen om u tijd en geld te besparen, zonder in te leveren op kwaliteit.
 

Doorgaan waar anderen stoppen

Bij Smartfast House geloven we in maatwerk. Onze woningen zijn perfect afgestemd op uw woonwensen en passen binnen uw bouwbudget. Bovendien komen al onze woningen rechtstreeks uit onze fabriek in Nederland, waardoor wij garant staan voor kwaliteit en voldoen aan alle gestelde eisen. Onze woningen worden geleverd met de nodige certificeringen en voldoen aan de WKB-wet (wet kwaliteitsborging). U kunt erop vertrouwen dat u een woning krijgt die aan alle normen voldoet.
 
 

Verandwoord en duurzaam

Bovendien is de Smartfast House gebouwd met duurzame materialen, die zorgen voor een verminderde ecologische voetafdruk en een gezonder binnenklimaat. Deze materialen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar bieden ook duurzaamheid en levensduur, wat resulteert in lagere onderhoudskosten- en vervangingskosten.
 
De Smartfast House kan worden aangepast aan specifieke voorkeuren en budgetbeperkingen. Zo kunt u kiezen uit een scala aan plattegronden, interieurafwerkingen en optionele toevoegingen zoals een garage, buiten leefruimtes of zelfs een thuiskantoor. De modulaire bouwmethode maakt ook eenvoudige aanpassingen en uitbreidingen in de toekomst mogelijk, zodat het huis kan worden aangepast aan veranderde behoeften.
 
 

Hoogwaardige woning

En dat is nog niet alles! Onze woningen kunnen worden uitgerust met onze eigen slimme domotica en AI-intelligentie. Dit betekent dat u kunt genieten van de nieuwste technologieën in uw huis, waardoor uw leven nog comfortabeler en efficiënter wordt.
 
Niet alleen bieden wij permanente modulaire woningen aan, maar ook tijdelijke modulaire oplossingen, zoals flexwoningen, kantoren en zorgwoningen. Onze fabriek in Drenthe levert kant-en-klare oplossingen voor al uw behoeften. Daarnaast bieden wij ook modulaire aanbouw en uitbouw aan uw bestaande woning aan. Ons concept stelt ons zelfs in staat om snel een extra verdieping toe te voegen aan uw woning of gebouw.
 
Kortom, met Smartfast House krijgt u niet alleen een energiezuinige, duurzame en kwalitatief hoogwaardige woning, maar ook een woning die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Durf de stap te zetten naar de toekomst en laat ons uw droomhuis realiseren!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 
Niet kunnen vinden wat u zocht? Wij leveren ook maatwerk!

Daarom Smartfast

Luchtdicht bouwsysteem

Luchtdichtheidsklasse 3 (uitstekend) met een qv:10 waarde van < 0,15.

Ontwerpvrijheid

Geen ontwerpbeperkingen, complexe ontwerpen worden tot 1 bouwpakket geprefabriceerd.

Snelle bouwtijd

Het prefab casco kan binnen enkele weken wind en waterdicht gemonteerd zijn.

Contructie

Hoogwaardig geïsoleerd en constructief bouwsysteem.

Veelgestelde vragen

Wij bieden de oplossing

Ja, hypothecaire financiering is over het algemeen beschikbaar voor zowel prefab als modulaire woningen. Het is echter belangrijk om met geldschieters te praten over specifieke voorwaarden en vereisten.

In de meeste gevallen is een reguliere bouwvergunning vereist, ongeacht of het een traditionele, prefab of modulaire woning betreft. Het is echter raadzaam om dit te verifiëren bij de plaatselijke autoriteiten.

Ja, zowel prefab als modulaire woningen kunnen zeer duurzaam zijn. De gecontroleerde omgeving van de fabriek en het gebruik van efficiënte materialen dragen bij aan de duurzaamheid. Lees meer hierover op de volgende pagina's: energieneutraal huis, verduurzamen woning, nul op de meter woning en stikstofvrij bouwen.

Beide typen woningen bieden enige mate van aanpassing aan ontwerp en indeling, maar modulaire woningen kunnen beperkter zijn vanwege de modulaire aard van de constructie.

De keuze tussen prefab woningen en modulair bouwen hangt af van uw behoeften, budget en ontwerpwensen. Als snelheid en kostenefficiëntie belangrijk zijn, kan prefab de juiste keuze zijn. Als u op zoek bent naar een hoge mate van precisie en energie-efficiëntie, is een modulaire woning wellicht geschikter.

SMARTFASTHOUSE 2024 ©