Onze visie

Onze visie

Dé woningen van de toekomst

Onze visie

Smartfast House biedt modulaire en prefab woningen, inclusief energieneutrale oplossingen. Ons team van ontwerpers en adviseurs helpt u bij het ontwikkelen van een maatwerk woning waarbij de gebruiker centraal staat. Het maken van exterieur- en interieurplannen versterkt de kwaliteiten van het concept. Ons doel is altijd te streven naar een duurzame en sociale omgeving.

 

"wij bouwen aan een glimlach"

Van technisch ontwerp tot regie

Alle ontwerpen werken wij technisch uit. Hierbij geven wij een duidelijke look & feel in de lijn van de verwachting van de opdrachtgever en wat past bij de eindgebruiker. Om dit te kunnen plaatsen in een ruimtelijke context, ontwikkelen wij ook omgevingen (masterplannen). Interieurontwerp kunnen we ook vertalen naar interieurproducten. Daarnaast is het mogelijk dat wij de regie op ons nemen. Zo zorgen we er voor dat uw project volledig tot aan oplevering en nazorg wordt beheerd.

Doorgaan waar anderen stoppen

Waar anderen stoppen met hun techniek, gaan wij nog een stapje verder. Daarom gaan wij verder dan een energieneutraal huis en nul op de meter, wij bieden energie-opwekkende Smartfast huizen met plus op de meter! Alle woningen die Smartfast oplevert hebben hoge isolatiewaardes en zijn voorzien van de nieuwste energiebesparende en energieopwekkende technieken. Zelfs woningmodules tot een Rc-waarde van 11.00 zijn mogelijk.

Het mooie van een Smartfast woning of kantoorgebouw is dat alles helemaal op maat te maken is. Dankzij de modules van Smartfast kunt u het model en de maatvoering zelf samenstellen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Daarom Smartfast

Luchtdicht bouwsysteem

Luchtdichtheidsklasse 3 (uitstekend) met een qv:10 waarde van < 0,15.

Ontwerpvrijheid

Geen ontwerpbeperkingen, complexe ontwerpen worden tot 1 bouwpakket geprefabriceerd.

Snelle bouwtijd

Het prefab casco kan binnen enkele weken wind en waterdicht gemonteerd zijn.

Contructie

Hoogwaardig geïsoleerd en constructief bouwsysteem.

Veelgestelde vragen

Wij bieden de oplossing

Als er geen sprake meer is van mantelzorg en de mantelzorgwoning niet meer nodig is, dan kunnen er verplichtingen zijn omtrent de mantelzorgwoning. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat de mantelzorgwoning moet worden verwijderd of dat deze voor andere doeleinden gebruikt moet worden. De precieze verplichtingen kunnen afhankelijk zijn van de situatie en de regels die gelden bij de gemeente waarin de mantelzorgwoning zich bevindt. Het is belangrijk om hierover tijdig afspraken te maken met de gemeente en eventuele andere betrokken partijen.

Je komt in aanmerking voor een mantelzorgwoning als je zorgbehoevend bent en intensieve zorg nodig hebt van een mantelzorger. Dit kan een persoon zijn uit de familie of vertrouwde omgeving.

Ja, een mantelzorgwoning moet aan bepaalde eisen voldoen, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, toegankelijkheid en duurzaamheid. Ook mag alleen de woning bewoond worden door de zorgbehoevende of mantelzorger. De woning fungeert als zelfstandige woning en mag niet een uitbreiding van de hoofdwoning. Bijvoorbeeld een uitbouw aan de woning voor een extra slaapkamer zodat men op de begane grondvloer alles gelijkvloers heeft.

Ja, in sommige gevallen zijn er financiële voordelen verbonden aan het plaatsen van een mantelzorgwoning, bijvoorbeeld in de vorm van een verlaging van de erfbelasting.

Ja, een mantelzorgwoning mag permanent bewoond worden door de zorgbehoevende en/of de mantelzorger.

SMARTFASTHOUSE 2023 ©