Het Smartfast Team

Smartfast
Team

Passie en innovatie is waar wij voor staan, om dit te waarborgen hebben wij een team van specialisten die dit in goede banen leiden. Het productie team aan te sturen en bij te blijven op gebied van duurzaamheid en ambacht.

Ons Team

Thomas Dammer

CEO

Thomas Dammer, een naam die synoniem staat voor ruim drie decennia van ongeëvenaarde expertise in de bouwsector. Al meer dan 30 jaar heeft Thomas als zelfstandige ondernemer de fundamenten gelegd voor talloze prachtige constructies, van bescheiden woningen tot indrukwekkende commerciële gebouwen.

Met een passie voor innovatie en een scherp oog voor kwaliteit, groeide Thomas uit tot een ware autoriteit in de hout-skeletbouw (HSB) sector. Zijn projecten werden gekenmerkt door vakmanschap en duurzaamheid, waardoor ze niet alleen in het oog sprongen, maar ook generaties lang zouden standhouden.

In 2019 nam Thomas de volgende baanbrekende stap in zijn ondernemersreis. Met een diepgaand begrip van de bouwindustrie en een visie om grenzen te verleggen, richtte hij Smartfast House op. Dit was meer dan alleen een bedrijf; het was een belofte aan de toekomst van bouwen.

Onder Thomas’ leiding groeide Smartfast House al snel uit tot een symbool van duurzame innovatie. Het bedrijf integreerde geavanceerde technologieën, met een focus op modulaire constructie en energie-efficiëntie. Hierdoor ontstonden woningen die niet alleen indruk maakten op het esthetische vlak, maar ook een grote stap voorwaarts betekenden op het gebied van milieuvriendelijkheid.

Maar wat Smartfast House echt onderscheidde, was het vermogen om technologische vooruitgang te combineren met een diep respect voor vakmanschap en traditie. Thomas Dammer was niet alleen een visionair in de bouwwereld, maar ook een bewaker van het ambacht.

Zijn nalatenschap in de bouwsector is er een van vernieuwing, toewijding en een onwankelbaar geloof in de kracht van de bouwkunst. De impact van Thomas Dammer en Smartfast House zal nog vele generaties voortleven, als een inspiratiebron voor iedereen die gelooft in de mogelijkheden van de bouw.

Frits de Thouars

Verkoopbegeleider

Bij Smartfast House willen we uw zoektocht naar de perfecte slimme woning zo moeiteloos mogelijk maken. Onze toegewijde verkoopbegeleiders zijn er om u te ontzorgen gedurende het hele proces.

Met ons gevarieerde aanbod aan innovatieve, energiezuinige en technologisch geavanceerde woningen, nemen wij de zorgen uit uw handen. Onze experts hebben diepgaande kennis van onze producten en zorgen ervoor dat u voorzien wordt van gedetailleerde informatie en begeleiding, zodat uw aankoop bij Smartfast House een zorgeloze ervaring wordt.

Twijfel niet om ons te contacteren voor vragen, bezichtigingen of advies. Wij zijn hier om u te helpen uw droomhuis te vinden zonder enige stress.

Laura van der Velden

Interieur styliste

Samen zullen we uw woning transformeren in een ruimte die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en harmonieus aanvoelt. Met een diepgaand begrip van onze Smartfast House-modellen, kan ik u voorzien van op maat gemaakt advies en innovatieve ontwerpoplossingen die perfect passen bij uw levensstijl.

Henry Dunnewind

Productie manager

Productie Manager voor het Smartfast House modulaire bouwsysteem heeft een sleutelrol in het coördineren en optimaliseren van het productieproces.

Taken en Verantwoordelijkheden:

Productieplanning en -Coördinatie:

 • Ontwikkelen en beheren van productieplanningen om de productiedoelstellingen te behalen.
 • Coördineren van de werkzaamheden binnen de productieafdeling, inclusief assemblage, kwaliteitscontrole en verpakking.

2. Kwaliteitsborging:

 • Implementeren van kwaliteitscontroleprocessen om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan de gestelde normen en specificaties.
 • Oplossen van eventuele kwaliteitsproblemen en het implementeren van verbeteringen.

3. Operationele Efficiëntie:

 • Optimaliseren van productieprocessen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen.
 • Identificeren en implementeren van lean manufacturing-principes en continue verbeteringsinitiatieven.

4. Personeelsbeheer:

 • Aansturen en coachen van productiemedewerkers.
 • Zorgen voor de juiste training en ontwikkeling van het productieteam.

5. Voorraadbeheer:

 • Beheren van voorraden en materialen om ervoor te zorgen dat er voldoende voorraad beschikbaar is voor productieactiviteiten.

6. Veiligheid en Compliance:

 • Handhaven van veiligheidsnormen en zorgen voor naleving van gezondheids- en veiligheidsvoorschriften binnen de productieafdeling.

7. Samenwerking met Ontwerp- en Ingenieursteams:

 • Samenwerken met het ontwerpteam om ervoor te zorgen dat productieplannen in overeenstemming zijn met ontwerpspecificaties.
 • Overleggen met ingenieurs over productiegerelateerde technische kwesties.

8. Rapportage en Documentatie:

 • Genereren van rapporten over productieprestaties, kwaliteit en efficiëntie.
 • Bijhouden van documentatie met betrekking tot productieprocessen en -prestaties.

De Productie Manager voor het Smartfast House modulaire bouwsysteem speelt een cruciale rol in het waarborgen van een efficiënte en hoogwaardige productie van deze innovatieve woningen. Ze werken nauw samen met verschillende afdelingen om de productiedoelen te bereiken en de productieprocessen te verbeteren.

SMARTFASTHOUSE 2024 ©