Starterswoning

Starterswoning

Een betaalbare starterswoning die voorzien is van de nieuwste technieken op het gebied van domotica en energie, dat is Smartfast!

Wij ontzorgen starters, woningcorporaties en andere opdrachtgevers met onze modulaire woonconcepten. Van voorfinanciering tot aan eindfinanciering, van design tot aan oplevering: alles is maatwerk. Vertrouw op onze ruim 30 jaar ervaring in het bouwen van starterswoningen.

prefab starterswoning woning bouwen

Flexibel bouwen

Doordat Smartfast zowel prefabwoningen als modulaire woningonderdelen kan leveren, was flexibel starterswoningen bouwen nog nooit zo eenvoudig.

Geschakeld of vrijstaand, het kan allemaal voor een scherpe prijs. Daarbij hanteren we altijd de hoogst mogelijke isolatienormen en gebruiken we de nieuwste verwarm- en koeltechnieken, zodat we energieneutrale huizen opleveren.

Huisautomatisering is bij Smartfast standaard. De mate waarin u domotica toepast, bepaalt u echter zelf. Door middel van specifieke tools en apps kunt u via uw smartphone of tablet heel eenvoudig de verlichting, temperatuur of andere woningonderdelen regelen.

In detail

Dit is de uitleg uitklap
Dit is de uitleg uitklap nog een

Smartfast Plus: klein beginnen, later uitbreiden

Voor starterswoningen is het vooral belangrijk dat Smartfast een betaalbare oplossing biedt die flexibel zijn te ‘plussen’: Smartfast Plus. Stel uw eigen woning samen en profiteer van modulair bouwen. Begin klein en breid de starterswoning uit als het financieel uitkomt. Dat kan met Smartfast Plus. Gaandeweg worden zo al uw woonwensen werkelijkheid.

Een ander groot voordeel van Smartfast Plus is dat de woning eenvoudig verplaatsbaar is, want deze

wordt op een schroeffundering geplaatst. Bij een verhuizing naar een nieuw kavel neemt u zelfs uw fundering mee. Uw woning wordt op een dieplader geladen en u verhuist met uw woning naar een ander kavel, waarbij u vervolgens ook uw woongenot kunt vergroten met nieuwe modules. U ziet het: de Smartfast starterswoning is waardevast!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 
Niet kunnen vinden wat u zocht? Wij leveren ook maatwerk!

Daarom Smartfast

Luchtdicht bouwsysteem

Luchtdichtheidsklasse 3 (uitstekend) met een qv:10 waarde van < 0,15.

Ontwerpvrijheid

Geen ontwerpbeperkingen, complexe ontwerpen worden tot 1 bouwpakket geprefabriceerd.

Snelle bouwtijd

Het prefab casco kan binnen enkele weken wind en waterdicht gemonteerd zijn.

Contructie

Hoogwaardig geïsoleerd en constructief bouwsysteem.

Veelgestelde vragen

Wij beiden de oplossing

Dit hangt af van de vraag en het aanbod op de lokale woningmarkt en de populariteit van de betreffende starterswoning. In sommige gevallen kunnen starterswoningen zeer snel worden verkocht, terwijl andere woningen langer op de markt kunnen blijven.

De voorwaarden om in aanmerking te komen voor een starterswoning verschillen per locatie en aanbieder, maar deze kunnen onder meer betrekking hebben op inkomen, leeftijd, huishoudgrootte en eerdere woningbezit.

In sommige gevallen is het mogelijk om een starterswoning te kopen als je niet meer voldoet aan de criteria voor starters. Dit hangt af van de regels en beperkingen die van toepassing zijn op de woning en de locatie.

Ja, steeds meer starterswoningen worden ontworpen en gebouwd met duurzaamheid in gedachten, bijvoorbeeld door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen en energiezuinige apparatuur.

Nee, starterswoningen zijn geschikt voor iedereen die voor het eerst een huis koopt en een beperkt budget heeft

SMARTFASTHOUSE 2024 ©