Verduurzamen woning

Verduurzamen woning

Dé woningen van de toekomst

Plus op de meter

U kent waarschijnlijk de term nul op de meter wel. Smartfast gaat nog een stapje verder. Wij bieden dankzij onze technische innovaties energie-opwekkende huizen met plus op de meter! Elke woning die Smartfast House oplevert heeft hoge isolatiewaardes en is voorzien van de nieuwste energiebesparende en energieopwekkende technieken. Zelfs woningmodules tot een Rc-waarde van 11.00 zijn mogelijk.

Kosten besparen met nano-infrarood verwarming

Onze duurzame woningen verwarmen wij met nano-infrarood verwarming in combinatie met isolatie in vloeren, wanden en plafonds. Zo kunnen we veel energiezuiniger én voordeliger werken in vergelijking met bijvoorbeeld een cv-installatie of luchtwarmtepomp. En de eerste tien jaar na de installatie is er ook nog eens geen onderhoud voor nodig. Zo bespaart u heel veel kosten. Voor het koelen van de woningen hebben we een goed werkende oplossing, waarbij veel minder vermogen nodig is dan in reguliere woningen.

In detail

Dit is de uitleg uitklap
Dit is de uitleg uitklap nog een

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 
Niet kunnen vinden wat u zocht? Wij leveren ook maatwerk!

Daarom Smartfast

Luchtdicht bouwsysteem

Luchtdichtheidsklasse 3 (uitstekend) met een qv:10 waarde van < 0,15.

Ontwerpvrijheid

Geen ontwerpbeperkingen, complexe ontwerpen worden tot 1 bouwpakket geprefabriceerd.

Snelle bouwtijd

Het prefab casco kan binnen enkele weken wind en waterdicht gemonteerd zijn.

Contructie

Hoogwaardig geïsoleerd en constructief bouwsysteem.

Veelgestelde vragen

Wij beiden de oplossing

Ja, hypothecaire financiering is over het algemeen beschikbaar voor zowel prefab als modulaire woningen. Het is echter belangrijk om met geldschieters te praten over specifieke voorwaarden en vereisten.

In de meeste gevallen is een reguliere bouwvergunning vereist, ongeacht of het een traditionele, prefab of modulaire woning betreft. Het is echter raadzaam om dit te verifiëren bij de plaatselijke autoriteiten.

Ja, zowel prefab als modulaire woningen kunnen zeer duurzaam zijn. De gecontroleerde omgeving van de fabriek en het gebruik van efficiënte materialen dragen bij aan de duurzaamheid. Lees meer hierover op de volgende pagina's: energieneutraal huis, verduurzamen woning, nul op de meter woning en stikstofvrij bouwen.

Beide typen woningen bieden enige mate van aanpassing aan ontwerp en indeling, maar modulaire woningen kunnen beperkter zijn vanwege de modulaire aard van de constructie.

De keuze tussen prefab woningen en modulair bouwen hangt af van uw behoeften, budget en ontwerpwensen. Als snelheid en kostenefficiëntie belangrijk zijn, kan prefab de juiste keuze zijn. Als u op zoek bent naar een hoge mate van precisie en energie-efficiëntie, is een modulaire woning wellicht geschikter.

SMARTFASTHOUSE 2024 ©