Verduurzamen woning

Heeft u een bestaande woning die u wilt verduurzamen? Dankzij de duurzame oplossingen van ons zusterbedrijf Smartfast Energy kunnen wij u hierbij perfect helpen. Met enkele daadkrachtige aanpassingen wordt uw woning vrijwel net zo duurzaam als een nieuwe Smartfast woning.

Plus op de meter

U kent waarschijnlijk de term nul op de meter wel. Smartfast gaat nog een stapje verder. Wij bieden dankzij onze technische innovaties energie-opwekkende huizen met plus op de meter! Elke woning die Smartfast House oplevert heeft hoge isolatiewaardes en is voorzien van de nieuwste energiebesparende en energieopwekkende technieken. Zelfs woningmodules tot een Rc-waarde van 11.00 zijn mogelijk.

Kosten besparen met nano-infrarood verwarming

Onze duurzame woningen verwarmen wij met nano-infrarood verwarming in combinatie met isolatie in vloeren, wanden en plafonds. Zo kunnen we veel energiezuiniger én voordeliger werken in vergelijking met bijvoorbeeld een cv-installatie of luchtwarmtepomp. En de eerste tien jaar na de installatie is er ook nog eens geen onderhoud voor nodig. Zo bespaart u heel veel kosten. Voor het koelen van de woningen hebben we een goed werkende oplossing, waarbij veel minder vermogen nodig is dan in reguliere woningen.

Lees meer bij Smartfast Energy

Uiteraard gaan de ontwikkelingen op het gebied van energietechniek continu door. Om die reden werken wij elke dag aan de doorontwikkeling van onze oplossingen, samen met onze partners. Kijk op de site van Smartfast Energy voor meer informatie.

Interesse in het verduurzamen van uw woning?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

of bel ons:

06 219 422 65