Smart Small Starterswoning / Tiny House

Smart Small Starterswoning / Tiny House

Met de uitgebreide Module A+/A++ kunnen we modulaire woningen realiseren die voldoen aan al uw ruimtebehoeften. Met een afmeting van 3,5 meter bij 10,5 meter als basis en de toevoeging van een extra module van 3,5 meter bij 3,5 meter, biedt onze woningontwerp flexibiliteit, functionaliteit en ruimtelijkheid in één.

Smart Small Starterswoning / Tiny House

Dankzij de uitgebreide afmetingen van Module A+ kunt u genieten van een ruime en goed benutte leefruimte. Of u nu behoefte heeft aan een ruime woonkamer, een functionele keuken of extra slaapkamers, onze woningontwerpen maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Elke vierkante meter wordt slim en efficiënt gebruikt, waardoor u voldoende ruimte heeft voor al uw behoeften.

 

Met de toevoeging van de extra module van 3,5 meter bij 3,5 meter biedt Module A+/A++ u de vrijheid om de indeling van uw woning aan te passen. U kunt deze extra ruimte gebruiken als een aparte slaapkamer, een kantoor aan huis, een hobbyruimte of zelfs een speelkamer voor de kinderen. De mogelijkheden zijn eindeloos, en u kunt de woning ontwerpen die perfect past bij uw levensstijl en behoeften.

Een geheel

Dankzij de uitgebreide module A+/A++ kunt u genieten van een ruimtelijke en comfortabele woonomgeving. De extra breedte van 10,5 meter zorgt voor een gevoel van openheid en licht, waardoor de ruimtes aangenaam en luchtig aanvoelen. U kunt zich vrij bewegen en uw woning personaliseren met meubels en decoratie, terwijl u toch voldoende ruimte overhoudt voor een comfortabel en ontspannen leven.

De uitgebreide Module A+/A++ wordt naadloos geïntegreerd met de basismodule, waardoor uw woning één harmonieus geheel vormt. Het modulaire ontwerp maakt de installatie snel en efficiënt, waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe woning zonder langdurige bouwprocessen. Bovendien biedt het modulaire karakter van onze woningen de mogelijkheid om in de toekomst verder uit te breiden of aan te passen aan uw veranderende behoeften.

In detail

Dit is de uitleg uitklap
Dit is de uitleg uitklap nog een

Flexibel en comfortabel

Met de uitgebreide Module A+/A++ bieden we ruime, flexibele en comfortabele modulaire woningen die perfect aansluiten bij uw woonwensen. Met een afmeting van 3,5 meter bij 10,5 meter als basis en de toevoeging van een extra module van 3,5 meter bij 3,5 meter, kunt u uw woning volledig aanpassen aan uw behoeften. Geniet van de ruimtelijkheid, de flexibiliteit in indeling en het comfort van onze uitgebreide Module A+/A++ woning.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Niet kunnen vinden wat u zocht? Wij leveren ook maatwerk!

Daarom Smartfast

Luchtdicht bouwsysteem

Luchtdichtheidsklasse 3 (uitstekend) met een qv:10 waarde van < 0,15.

Ontwerpvrijheid

Geen ontwerpbeperkingen, complexe ontwerpen worden tot 1 bouwpakket geprefabriceerd.

Snelle bouwtijd

Het prefab casco kan binnen enkele weken wind en waterdicht gemonteerd zijn.

Contructie

Hoogwaardig geïsoleerd en constructief bouwsysteem.

Veelgestelde vragen over modulaire woningen

Wij bieden de oplossing

Ja, hypothecaire financiering is over het algemeen beschikbaar voor zowel prefab als modulaire woningen. Het is echter belangrijk om met geldschieters te praten over specifieke voorwaarden en vereisten.

In de meeste gevallen is een reguliere bouwvergunning vereist, ongeacht of het een traditionele, prefab of modulaire woning betreft. Het is echter raadzaam om dit te verifiëren bij de plaatselijke autoriteiten.

Ja, zowel prefab als modulaire woningen kunnen zeer duurzaam zijn. De gecontroleerde omgeving van de fabriek en het gebruik van efficiënte materialen dragen bij aan de duurzaamheid. Lees meer hierover op de volgende pagina's: energieneutraal huis, verduurzamen woning, nul op de meter woning en stikstofvrij bouwen.

Beide typen woningen bieden enige mate van aanpassing aan ontwerp en indeling, maar modulaire woningen kunnen beperkter zijn vanwege de modulaire aard van de constructie.

De keuze tussen prefab woningen en modulair bouwen hangt af van uw behoeften, budget en ontwerpwensen. Als snelheid en kostenefficiëntie belangrijk zijn, kan prefab de juiste keuze zijn. Als u op zoek bent naar een hoge mate van precisie en energie-efficiëntie, is een modulaire woning wellicht geschikter.

Modulaire woningen bieden een hoog niveau van precisie en nauwkeurigheid, omdat de modules in een gecontroleerde omgeving worden gebouwd. Dit kan resulteren in een betere kwaliteit en afwerking van het huis. Bovendien zijn modulaire woningen vaak zeer energie-efficiënt vanwege de strakke constructie en isolatie van de modules.

Modulaire woningen worden ook in delen vooraf gemaakt in een fabriek, maar in dit geval worden de delen volledige modules die al een groot deel van het interieur en exterieur van het huis bevatten. Deze modules worden vervolgens naar de bouwplaats vervoerd en nauwkeurig aan elkaar bevestigd om het uiteindelijke huis te vormen.

Nee, modulair bouwen bestaat al sinds de jaren '60, maar het wordt steeds populairder vanwege de voordelen die het biedt.

Ja, het is mogelijk om een modulair gebouw uit te breiden of aan te passen, omdat de modules opnieuw gebruikt kunnen worden voor andere projecten.

Afhankelijk van het project kan er tot wel 50% van de bouwtijd bespaard worden met modulair bouwen.

SMARTFASTHOUSE 2024 ©