Stikstofvrij bouwen

Ook al wilt u bouwen midden in een Natura 2000-gebied, met een woning van Smartfast House  is dat geen enkel probleem. Volgens cijfers van TNO is de bouw goed voor 2,4 procent van de totale stikstofuitstoot van ons land. Doordat Smartfast House stikstofvrij bouwt, bieden wij dé oplossing voor het stikstofprobleem.

Smartfast duurzaam denken
op elk gebied

Uiteraard maken wij gebruik van emissievrije (elektrische) bouwmachines. Maar ook bij onze ontwerpkeuzes, ons materiaalgebruik en onze slimme logistiek denken we duurzaam. Daarom hebben we gekozen voor  Smartfast prefab en modulair bouwen . Dat scheelt veel vervuilende bouwbusjes die naar de bouwplaats moeten rijden. In plaats daarvan doen we het in één keer goed met elektrische machines.

Smartfast materialen en technieken

Bij de ontwerpen die we maken voor onze energieneutrale Smartfast huizen zijn we uitgegaan van duurzame materialen. Bovendien bieden wij energie-opwekkende woningen met plus op de meter, hoge isolatiewaardes en de nieuwste energiebesparende en -opwekkende technieken.

Zelfs woningmodules tot een Rc-waarde van 11.00 zijn mogelijk.

Continu door-ontwikkelen

Doordat de ontwikkelingen op het gebied van stikstofvrij bouwen en energietechniek continu doorgaan, blijven wij ook steeds bezig met het door-ontwikkelen van onze Smartfast oplossingen. 

Samen met onze partners testen wij uitgebreid de nieuwe technieken en materialen, waarna we zoeken naar mogelijkheden om ze toe te passen.

Interesse in stikstofvrij bouwen met Smartfast House?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

of bel ons:

06 219 422 65