Stikstofvrij bouwen

Stikstofvrij bouwen

Ook al wilt u bouwen midden in een Natura 2000-gebied, met een woning van Smartfast House  is dat geen enkel probleem. Volgens cijfers van TNO is de bouw goed voor 2,4 procent van de totale stikstofuitstoot van ons land. Doordat Smartfast House stikstofvrij bouwt, bieden wij dé oplossing voor het stikstofprobleem.

Stikstofvrij bouwen

Uiteraard maken wij gebruik van emissievrije (elektrische) bouwmachines. Maar ook bij onze ontwerpkeuzes, ons materiaalgebruik en onze slimme logistiek denken we duurzaam. Daarom hebben we gekozen voor  Smartfast prefab en modulair bouwen . Dat scheelt veel vervuilende bouwbusjes die naar de bouwplaats moeten rijden. In plaats daarvan doen we het in één keer goed met elektrische machines.

Smartfast materialen en technieken

Bij de ontwerpen die we maken voor onze energieneutrale Smartfast huizen zijn we uitgegaan van duurzame materialen. Bovendien bieden wij energie-opwekkende woningen met plus op de meter, hoge isolatiewaardes en de nieuwste energiebesparende en -opwekkende technieken.

Zelfs woningmodules tot een Rc-waarde van 11.00 zijn mogelijk.

In detail

Dit is de uitleg uitklap
Dit is de uitleg uitklap nog een

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 
Niet kunnen vinden wat u zocht? Wij leveren ook maatwerk!

Daarom Smartfast

Luchtdicht bouwsysteem

Luchtdichtheidsklasse 3 (uitstekend) met een qv:10 waarde van < 0,15.

Ontwerpvrijheid

Geen ontwerpbeperkingen, complexe ontwerpen worden tot 1 bouwpakket geprefabriceerd.

Snelle bouwtijd

Het prefab casco kan binnen enkele weken wind en waterdicht gemonteerd zijn.

Contructie

Hoogwaardig geïsoleerd en constructief bouwsysteem.

Veelgestelde vragen

Wij beiden de oplossing

Ja, hypothecaire financiering is over het algemeen beschikbaar voor zowel prefab als modulaire woningen. Het is echter belangrijk om met geldschieters te praten over specifieke voorwaarden en vereisten.

In de meeste gevallen is een reguliere bouwvergunning vereist, ongeacht of het een traditionele, prefab of modulaire woning betreft. Het is echter raadzaam om dit te verifiëren bij de plaatselijke autoriteiten.

Ja, zowel prefab als modulaire woningen kunnen zeer duurzaam zijn. De gecontroleerde omgeving van de fabriek en het gebruik van efficiënte materialen dragen bij aan de duurzaamheid. Lees meer hierover op de volgende pagina's: energieneutraal huis, verduurzamen woning, nul op de meter woning en stikstofvrij bouwen.

Beide typen woningen bieden enige mate van aanpassing aan ontwerp en indeling, maar modulaire woningen kunnen beperkter zijn vanwege de modulaire aard van de constructie.

De keuze tussen prefab woningen en modulair bouwen hangt af van uw behoeften, budget en ontwerpwensen. Als snelheid en kostenefficiëntie belangrijk zijn, kan prefab de juiste keuze zijn. Als u op zoek bent naar een hoge mate van precisie en energie-efficiëntie, is een modulaire woning wellicht geschikter.

SMARTFASTHOUSE 2024 ©