Energieneutraal huis

Wij gaan verder dan een energieneutraal huis en nul op de meter, wij bieden energie-opwekkende huizen met plus op de meter! Alle woningen die Smartfast oplevert hebben hoge isolatiewaardes en zijn voorzien van de nieuwste energiebesparende en energieopwekkende technieken. Zelfs woningmodules tot een Rc-waarde van 11.00 zijn mogelijk. Waar anderen stoppen met hun techniek, gaan wij nog een stapje verder.

Nano-infrarood verwarming

Voor het verwarmen van de woningen die Smartfast oplevert, gebruiken wij nano-infrarood verwarming in combinatie met isolatie in vloeren, wanden en plafonds. Deze methode is veel energiezuiniger én voordeliger dan bijvoorbeeld een cv-installatie of luchtwarmtepomp. Bovendien is er de eerste tien jaar na de installatie geen onderhoud voor nodig. Dit scheelt veel kosten. Daarnaast hebben wij ook een goed werkende oplossing voor het koelen van de woningen, waarbij veel minder vermogen nodig is dan in reguliere woningen.

Terugleveren via wijknetwerk

Veel elektriciteitsnetten zorgen voor problemen als het gaat om teruglevering van opgewekte energie. Daar heeft Smartfast een oplossing voor gevonden. Door de woningen uit de hele wijk aan elkaar te verbinden en overtollige energie aan elkaar te leveren, is de wijk in principe zelfvoorzienend. Waar er vraag is, wordt geleverd. Zo hoeft er niet teruggeleverd te worden aan het net.

Continu door-ontwikkelen

Doordat de ontwikkelingen op het gebied van energietechniek continu doorgaan, blijven wij ook continu onze oplossingen door-ontwikkelen. Samen met onze partners testen wij uitgebreid de nieuwe technieken en zoeken we naar mogelijkheden om ze toe te passen als ze significante verbeteringen laten zien.

Interesse in een Smartfast energieneutraal huis?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

of bel ons:

06 219 422 65