Energieneutraal huis

Energie- neutraal huis

Wij gaan verder dan een energieneutraal huis en nul op de meter, wij bieden energie-opwekkende huizen met plus op de meter! Alle woningen die Smartfast oplevert hebben hoge isolatiewaardes en zijn voorzien van de nieuwste energiebesparende en energieopwekkende technieken. Zelfs woningmodules tot een Rc-waarde van 11.00 zijn mogelijk. Waar anderen stoppen met hun techniek, gaan wij nog een stapje verder.

Nano-infrarood verwarming

Voor het verwarmen van de woningen die Smartfast oplevert, gebruiken wij nano-infrarood verwarming in combinatie met isolatie in vloeren, wanden en plafonds. Deze methode is veel energiezuiniger én voordeliger dan bijvoorbeeld een cv-installatie of luchtwarmtepomp. Bovendien is er de eerste tien jaar na de installatie geen onderhoud voor nodig. Dit scheelt veel kosten. Daarnaast hebben wij ook een goed werkende oplossing voor het koelen van de woningen, waarbij veel minder vermogen nodig is dan in reguliere woningen.

In detail

Dit is de uitleg uitklap
Dit is de uitleg uitklap nog een

Terugleveren via wijknetwerk

Veel elektriciteitsnetten zorgen voor problemen als het gaat om teruglevering van opgewekte energie. Daar heeft Smartfast een oplossing voor gevonden. Door de woningen uit de hele wijk aan elkaar te verbinden en overtollige energie aan elkaar te leveren, is de wijk in principe zelfvoorzienend. Waar er vraag is, wordt geleverd. Zo hoeft er niet teruggeleverd te worden aan het net.

Doordat de ontwikkelingen op het gebied van energietechniek continu doorgaan, blijven wij ook continu onze oplossingen door-ontwikkelen. Samen met onze partners testen wij uitgebreid de nieuwe technieken en zoeken we naar mogelijkheden om ze toe te passen als ze significante verbeteringen laten zien.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Niet kunnen vinden wat u zocht? Wij leveren ook maatwerk!

Daarom Smartfast

Luchtdicht bouwsysteem

Luchtdichtheidsklasse 3 (uitstekend) met een qv:10 waarde van < 0,15.

Ontwerpvrijheid

Geen ontwerpbeperkingen, complexe ontwerpen worden tot 1 bouwpakket geprefabriceerd.

Snelle bouwtijd

Het prefab casco kan binnen enkele weken wind en waterdicht gemonteerd zijn.

Contructie

Hoogwaardig geïsoleerd en constructief bouwsysteem.

Veelgestelde vragen

Wij beiden de oplossing

Ja, hypothecaire financiering is over het algemeen beschikbaar voor zowel prefab als modulaire woningen. Het is echter belangrijk om met geldschieters te praten over specifieke voorwaarden en vereisten.

In de meeste gevallen is een reguliere bouwvergunning vereist, ongeacht of het een traditionele, prefab of modulaire woning betreft. Het is echter raadzaam om dit te verifiëren bij de plaatselijke autoriteiten.

Ja, zowel prefab als modulaire woningen kunnen zeer duurzaam zijn. De gecontroleerde omgeving van de fabriek en het gebruik van efficiënte materialen dragen bij aan de duurzaamheid. Lees meer hierover op de volgende pagina's: energieneutraal huis, verduurzamen woning, nul op de meter woning en stikstofvrij bouwen.

Beide typen woningen bieden enige mate van aanpassing aan ontwerp en indeling, maar modulaire woningen kunnen beperkter zijn vanwege de modulaire aard van de constructie.

De keuze tussen prefab woningen en modulair bouwen hangt af van uw behoeften, budget en ontwerpwensen. Als snelheid en kostenefficiëntie belangrijk zijn, kan prefab de juiste keuze zijn. Als u op zoek bent naar een hoge mate van precisie en energie-efficiëntie, is een modulaire woning wellicht geschikter.

SMARTFASTHOUSE 2024 ©