Recreatiewoning

Recreatiewoning

Een vaste plek om tot rust te komen: uw eigen recreatiewoning! Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om dit vakantiehuis (deels) te verhuren. Alles is mogelijk dankzij het modulaire woonconcept van Smartfast!

Hiermee kiest u voor een betaalbare recreatiewoning, die voorzien is van de nieuwste technieken op het gebied van energiezuinigheid en domotica. Wij begeleiden u graag van design tot aan oplevering. Vertrouw op onze ruim 30 jaar ervaring in het bouwen van recreatiewoningen.

Energieneutraal vakantie vieren

Ook in uw vrije tijd wilt u natuurlijk graag rekening houden met het milieu en de energiekosten. Daarom gebruiken we de nieuwste verwarm- en koeltechnieken, zodat we uw recreatiewoning energieneutraal kunnen opleveren.

Uiteraard is de woning voorzien van de hoogst mogelijke isolatienormen. Voor een scherpe prijs bouwt u uw woning op maat aan de hand van onzemodulaire woningonderdelen.

Weet u al welke huisautomatisering u wilt? Laat het ons weten en wij zorgen dat uw Smartfast recreatiewoning wordt voorzien van alle domotica die u wenst.

Door middel van specifieke tools en apps kunt u via uw smartphone of tablet heel eenvoudig de verlichting, temperatuur of andere woningonderdelen regelen. Zo wordt uw vrije tijd nog relaxter.

In detail

Dit is de uitleg uitklap
Dit is de uitleg uitklap nog een

Kies voor Smartfast Plus-modules in de toekomst

Ook al begint u met een kleine recreatiewoning, u kunt hem later altijd nog ‘plussen’, Dankzij ons concept Smartfast Plus stelt u met behulp van de mogelijke modules zelf uw eigen woning samen. Breid eenvoudig uit als het nodig is of als het financieel uitkomt. Zo maken we al uw woonwensen werkelijkheid.

Elke woning van Smartfast Plus wordt geplaatst op een schroeffundering. Wilt u de recreatiewoning verhuizen naar een nieuw kavel? Dan gaat de complete woning inclusief fundering op een dieplader en u verhuist simpel naar een andere locatie. Wilt u dit moment gebruiken om uw woongenot te vergroten met nieuwe modules, dan kan dat uiteraard. Een recreatiewoning van Smartfast is door deze aanpak waardevast en toekomstbestendig!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 
Niet kunnen vinden wat u zocht? Wij leveren ook maatwerk!

Daarom Smartfast

Luchtdicht bouwsysteem

Luchtdichtheidsklasse 3 (uitstekend) met een qv:10 waarde van < 0,15.

Ontwerpvrijheid

Geen ontwerpbeperkingen, complexe ontwerpen worden tot 1 bouwpakket geprefabriceerd.

Snelle bouwtijd

Het prefab casco kan binnen enkele weken wind en waterdicht gemonteerd zijn.

Contructie

Hoogwaardig geïsoleerd en constructief bouwsysteem.

Veelgestelde vragen

Wij beiden de oplossing

Ja, hypothecaire financiering is over het algemeen beschikbaar voor zowel prefab als modulaire woningen. Het is echter belangrijk om met geldschieters te praten over specifieke voorwaarden en vereisten.

In de meeste gevallen is een reguliere bouwvergunning vereist, ongeacht of het een traditionele, prefab of modulaire woning betreft. Het is echter raadzaam om dit te verifiëren bij de plaatselijke autoriteiten.

Ja, zowel prefab als modulaire woningen kunnen zeer duurzaam zijn. De gecontroleerde omgeving van de fabriek en het gebruik van efficiënte materialen dragen bij aan de duurzaamheid. Lees meer hierover op de volgende pagina's: energieneutraal huis, verduurzamen woning, nul op de meter woning en stikstofvrij bouwen.

Beide typen woningen bieden enige mate van aanpassing aan ontwerp en indeling, maar modulaire woningen kunnen beperkter zijn vanwege de modulaire aard van de constructie.

De keuze tussen prefab woningen en modulair bouwen hangt af van uw behoeften, budget en ontwerpwensen. Als snelheid en kostenefficiëntie belangrijk zijn, kan prefab de juiste keuze zijn. Als u op zoek bent naar een hoge mate van precisie en energie-efficiëntie, is een modulaire woning wellicht geschikter.

SMARTFASTHOUSE 2024 ©