Kleine schuurwoning

Kleine
Schuurwoning

Maak kennis met de Small Barnhouse: een kleine schuurwoning die u voorziet van alle gemakken die u zoekt. Deze prefab woning voldoet volledig aan het bouwbesluit, de BENG-norm (Bijna Energieneutraal Gebouw) en wordt met respect voor het milieu stikstofvrij gebouwd.

Kleine schuurwoning

De kleine schuurwoning biedt u de perfecte combinatie van functionaliteit en comfort. Met het prefab bouwsysteem kunt u snel genieten van uw nieuwe woning, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Of u nu een kleine gezinswoning, een vakantiehuis of een tweede verblijf zoekt, de kleine schuurwoning (ook wel small Barnhouse genoemd)  biedt een flexibele oplossing die aan al uw behoeften voldoet.

Deze woning is ontworpen met het oog op duurzaamheid en energie-efficiëntie. Door te voldoen aan het bouwbesluit en de BENG-norm, kunt u erop vertrouwen dat uw woning aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet en uw energieverbruik wordt geminimaliseerd. Dit betekent niet alleen een positieve bijdrage aan het milieu, maar ook lagere energiekosten voor u.

Van alle moderne gemakken voorzien

De kleine schuurwoning is voorzien van alle moderne gemakken die u zich kunt wensen. De slimme indeling zorgt voor een efficiënt gebruik van de ruimte, terwijl hoogwaardige materialen en afwerkingen zorgen voor een stijlvolle en comfortabele leefomgeving. Of het nu gaat om een open keuken, ruime slaapkamers of een gezellige woonkamer, deze woning biedt alles wat u nodig heeft om van uw huis een thuis te maken.

Kies voor de kleine schuurwoning als u op zoek bent naar een prefab woning die niet alleen aan alle bouwvoorschriften voldoet, maar ook duurzaam, energiezuinig en stikstofvrij is. Geniet van het gemak en comfort van deze moderne woning, terwijl u bijdraagt aan een groenere toekomst.

Op zoek naar een grotere woning? Bekijk dan ook eens de Barnhouse, onze ‘standaard’ prefab schuurwoning.

In detail

Dit is de uitleg uitklap
Dit is de uitleg uitklap nog een

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 
Niet kunnen vinden wat u zocht? Wij leveren ook maatwerk!

Download de schuurwoning brochure

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook onze andere prefab woningen

Daarom Smartfast

Luchtdicht bouwsysteem

Luchtdichtheidsklasse 3 (uitstekend) met een qv:10 waarde van < 0,15.

Ontwerpvrijheid

Geen ontwerpbeperkingen, complexe ontwerpen worden tot 1 bouwpakket geprefabriceerd.

Snelle bouwtijd

Het prefab casco kan binnen enkele weken wind en waterdicht gemonteerd zijn.

Contructie

Hoogwaardig geïsoleerd en constructief bouwsysteem.

Veelgestelde vragen

Wij bieden de oplossing

Een prefab schuurwoning is een woning die geprefabriceerd wordt in de fabriek en vervolgens op de bouwplaats wordt geassembleerd. Het gebruik van prefab elementen zorgt voor een snellere bouwtijd en een efficiënter bouwproces.

Enkele voordelen van prefab schuurwoningen zijn snellere bouwtijd, lagere bouwkosten, hogere kwaliteitscontrole in de fabriek, energie-efficiëntie en flexibiliteit in ontwerp.

Ja, prefab schuurwoningen kunnen zeer energiezuinig zijn. Ze kunnen worden uitgerust met geavanceerde isolatie, energiezuinige verwarmingssystemen, zonnepanelen en andere duurzame technologieën om het energieverbruik te minimaliseren en de duurzaamheid te vergroten.

Ja, prefab schuurwoningen bieden veel flexibiliteit in ontwerp en maatwerk. U kunt de indeling, materialen, afwerkingen en andere aspecten van de woning aanpassen om aan uw specifieke behoeften en smaak te voldoen.

De kosten van een prefab schuurwoning kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals het ontwerp, de grootte, de gekozen materialen en afwerkingen, en de locatie. Het is raadzaam om contact op te nemen om een nauwkeurige kostenraming te krijgen op basis van uw specifieke wensen.

SMARTFASTHOUSE 2024 ©