Modulaire woning A2X

Modulaire woning A2X

Welkom in de wereld van onze uitgebreide module A2X – een speciale modulaire woning die ontworpen is om aan al uw speciale wensen te voldoen. Deze unieke woning, die met veel liefde en zorg is ontwikkeld, biedt een overvloed aan luxe en comfort voor het hele gezin.

Modulaire woning A2X

Met afmetingen van 3,5 meter bij 10,5 meter en een extra verdieping van dezelfde omvang, biedt de A2X-module een ruimtelijke en flexibele indeling waarin u zich vrij kunt bewegen en uw eigen stempel kunt drukken. Of u nu een gezin bent dat op zoek is naar meer ruimte of een individu met een verfijnde smaak, deze woning is een speciale parel die aan al uw behoeften voldoet.

Wat deze woning echt speciaal maakt, zijn de luxe details en voorzieningen die erin zijn opgenomen. Van het moment dat u de deur opent, wordt u verwelkomd door een gevoel van warmte en elegantie. De ruime woonkamer biedt voldoende plaats voor ontspanning en vermaak, terwijl de goed uitgeruste keuken een droom is voor elke culinaire liefhebber.

Extra verdieping

De extra verdieping van de A2X-module biedt nog meer mogelijkheden. Of u nu een thuiskantoor nodig heeft, een speelkamer voor de kinderen of een rustige plek om tot uzelf te komen, deze extra ruimte kan volledig worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

We begrijpen dat elke familie uniek is en dat iedereen zijn eigen speciale wensen heeft. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de A2X-module aanpasbaar is aan uw voorkeuren en levensstijl. Of het nu gaat om de keuze van materialen, kleuren of indelingen, we werken samen met u om ervoor te zorgen dat uw droomwoning werkelijkheid wordt.

Dus als u op zoek bent naar een speciale modulaire woning die uw gezin de luxe en het comfort biedt dat het verdient, dan is onze A2X-module de perfecte keuze. Ontdek het plezier van een woning die tot in de kleinste details is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Welkom thuis in de wereld van de A2X-module, waar speciaal zijn de standaard is.

In detail

Dit is de uitleg uitklap
Dit is de uitleg uitklap nog een

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Niet kunnen vinden wat u zocht? Wij leveren ook maatwerk!

Daarom Smartfast

Luchtdicht bouwsysteem

Luchtdichtheidsklasse 3 (uitstekend) met een qv:10 waarde van < 0,15.

Ontwerpvrijheid

Geen ontwerpbeperkingen, complexe ontwerpen worden tot 1 bouwpakket geprefabriceerd.

Snelle bouwtijd

Het prefab casco kan binnen enkele weken wind en waterdicht gemonteerd zijn.

Contructie

Hoogwaardig geïsoleerd en constructief bouwsysteem.

Veelgestelde vragen over modulair bouwen

Wij bieden de oplossing

Ja, hypothecaire financiering is over het algemeen beschikbaar voor zowel prefab als modulaire woningen. Het is echter belangrijk om met geldschieters te praten over specifieke voorwaarden en vereisten.

In de meeste gevallen is een reguliere bouwvergunning vereist, ongeacht of het een traditionele, prefab of modulaire woning betreft. Het is echter raadzaam om dit te verifiëren bij de plaatselijke autoriteiten.

Ja, zowel prefab als modulaire woningen kunnen zeer duurzaam zijn. De gecontroleerde omgeving van de fabriek en het gebruik van efficiënte materialen dragen bij aan de duurzaamheid. Lees meer hierover op de volgende pagina's: energieneutraal huis, verduurzamen woning, nul op de meter woning en stikstofvrij bouwen.

Beide typen woningen bieden enige mate van aanpassing aan ontwerp en indeling, maar modulaire woningen kunnen beperkter zijn vanwege de modulaire aard van de constructie.

De keuze tussen prefab woningen en modulair bouwen hangt af van uw behoeften, budget en ontwerpwensen. Als snelheid en kostenefficiëntie belangrijk zijn, kan prefab de juiste keuze zijn. Als u op zoek bent naar een hoge mate van precisie en energie-efficiëntie, is een modulaire woning wellicht geschikter.

SMARTFASTHOUSE 2024 ©