Schuurwoning

Prefab Schuurwoning

Ontdek de Barnhouse, een eigentijdse prefab schuurwoning met een vleugje nostalgie. Deze prefab woning biedt modern comfort, voldoet aan bouwnormen en is stikstofvrij gebouwd. Daarnaast geniet u, dankzij de eigentijdse architectuur en slimme stijlcombinaties, van een unieke woning die zich onderscheidt.

Eigentijdse architectuur met nostalgisch tintje

Allereerst combineert De Barnhouse hedendaagse architectuur met een knipoog naar het verleden. Want het ontwerp weerspiegelt de charme en rustieke uitstraling van een traditionele schuur, maar met een moderne twist. Deze harmonieuze samensmelting van stijlen resulteert in een unieke en karaktervolle prefab schuurwoning die opvalt.

Naadloze overgang tussen binnen en buiten

Ten tweede is niet alleen de buitenkant esthetisch aantrekkelijk, maar het interieur is ook doordacht ontworpen om een naadloze overgang te creëren tussen binnen en buiten. Grote ramen en slim geplaatste vensters vangen het natuurlijke licht en bieden adembenemende uitzichten op de omgeving. Dit creëert niet alleen een gevoel van ruimte, maar versterkt ook de verbinding met de natuurlijke elementen.

Of u nu droomt van gezellige avonden bij de open haard of van zonnige ochtenden in uw privébuitenruimte, de Barnhouse biedt een uitnodigende en warme leefruimte die u in staat stelt om van elk seizoen te genieten. Elk detail is zorgvuldig gekozen om uw comfort en welzijn te verzekeren, daardoor is het resultaat een prefab schuurwoning die niet alleen voldoet aan uw behoeften, maar ook uw dromen vervult.

Prefab bouwsysteem voor snelheid en kwaliteit

Een prefab woning bouwen zorgt voor een snelle realisatie van uw droomhuis, zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort. De Barnhouse is ontworpen met duurzaamheid en energie-efficiëntie in gedachten, wat resulteert in een milieuvriendelijke woning met lagere energiekosten. Of u nu een gezinswoning, vakantiehuis of tweede verblijf zoekt, de Barnhouse biedt een ruime en praktische indeling met hoogwaardige materialen en afwerkingen voor een stijlvolle en huiselijke omgeving.

In detail

Maatwerk prefab schuurwoningen met natuurlijke materialen

Bij Smartfast House kunt u een prefab schuurwoning bouwen met natuurlijke materialen en eigentijds comfort. Van ontwerp tot realisatie. Vertrouw op meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van grondgebonden prefab of modulaire woningen met betonfundering. Wij streven ernaar om uw woonwensen te vertalen naar een unieke schuurwoning die perfect bij u past.

Op zoek naar iets compacters?

Naast onze standaard prefab schuurwoning kunt u ook kiezen voor onze kleine versie. De Small Barnhouse is perfect voor moderne gemakken in een compact formaat. Met een efficiënte ruimte-indeling en hoogwaardige afwerkingen, creëren we een stijlvolle en comfortabele leefomgeving. Of het nu gaat om een knusse vakantiewoning of een compacte prefab starterswoning, de Small Barnhouse biedt alles wat u nodig heeft in een beperkte ruimte.

Energiezuinig en naadloze integratie

Onze Barnhouse voldoet aan alle vereisten en bieden energiezuinigheid. Want de woningen gaan naadloos op in het landschap van het buitengebied en voldoen aan welstandseisen. Bovendien realiseren we met pregefabriceerde woningonderdelen uw schuurwoning snel en kostenefficiënt. Daarnaast hanteren we de hoogste isolatienormen en gebruiken geavanceerde verwarmings- en koeltechnieken om uw woning energieneutraal op te leveren. Geniet bijvoorbeeld van geïntegreerde zonnepanelen, driedubbele beglazing en hoogwaardige isolatie, waardoor uw energieverbruik tot een minimum wordt beperkt. Met Smartfast House maakt u een duurzame keuze voor uw toekomstige woning.

Een prefab schuurwoning: jouw droom?

Wacht niet langer en bouw uw droomhuis met Smartfast House. Neem vandaag nog contact met ons op voor een maatwerkoplossing die voldoet aan al uw wensen. Ons team van experts staat voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van ontwerp tot oplevering. Begin uw avontuur in een duurzame en stijlvolle prefab schuurwoning die perfect bij uw levensstijl past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 
Niet kunnen vinden wat u zocht? Wij leveren ook maatwerk!

Download de schuurwoning brochure

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daarom Smartfast

Luchtdicht bouwsysteem

Luchtdichtheidsklasse 3 (uitstekend) met een qv:10 waarde van < 0,15.

Ontwerpvrijheid

Geen ontwerpbeperkingen, complexe ontwerpen worden tot 1 bouwpakket geprefabriceerd.

Snelle bouwtijd

Het prefab casco kan binnen enkele weken wind en waterdicht gemonteerd zijn.

Contructie

Hoogwaardig geïsoleerd en constructief bouwsysteem.

Veelgestelde vragen

Wij bieden de oplossing

Een prefab schuurwoning is een woning die geprefabriceerd wordt in de fabriek en vervolgens op de bouwplaats wordt geassembleerd. Het gebruik van prefab elementen zorgt voor een snellere bouwtijd en een efficiënter bouwproces.

Enkele voordelen van prefab schuurwoningen zijn snellere bouwtijd, lagere bouwkosten, hogere kwaliteitscontrole in de fabriek, energie-efficiëntie en flexibiliteit in ontwerp.

Ja, prefab schuurwoningen kunnen zeer energiezuinig zijn. Ze kunnen worden uitgerust met geavanceerde isolatie, energiezuinige verwarmingssystemen, zonnepanelen en andere duurzame technologieën om het energieverbruik te minimaliseren en de duurzaamheid te vergroten.

Ja, prefab schuurwoningen bieden veel flexibiliteit in ontwerp en maatwerk. U kunt de indeling, materialen, afwerkingen en andere aspecten van de woning aanpassen om aan uw specifieke behoeften en smaak te voldoen.

De kosten van een prefab schuurwoning kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals het ontwerp, de grootte, de gekozen materialen en afwerkingen, en de locatie. Het is raadzaam om contact op te nemen om een nauwkeurige kostenraming te krijgen op basis van uw specifieke wensen.

Ja, interieurstijlen zoals landelijk, industrieel en modern passen vaak goed bij schuurwoningen.

Nee, er is geen specifieke bouwstijl verbonden aan schuurwoningen, zolang deze qua architectuur en vormgeving geïnspireerd zijn op de traditionele schuur of boerderij.

Ja, er kunnen beperkingen gelden aan de grootte van schuurwoningen, afhankelijk van de gemeentelijke regels en voorschriften.

Ja, schuurwoningen zijn geschikt voor gezinnen door de ruime opzet en indeling.

Ja, in beschermde dorpsgezichten kunnen er beperkingen gelden aan de bouw van schuurwoningen. Dit kan per gemeente verschillen.

Ja, schuurwoningen kunnen ook als vakantiewoning worden gebruikt.

Ja, schuurwoningen kunnen ook in stedelijke gebieden worden gebouwd, mits aan de geldende bouwregels en voorschriften wordt voldaan.

SMARTFASTHOUSE 2024 ©