Levensloopbestendige woning

Levensloopbestendige
woning

Welkom bij Smartfast House: dé specialist voor uw prefab levensloopbestendige woning. Bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning waar comfort, rust en zorgeloosheid hand in hand gaan? Wij begrijpen dat het vinden van de juiste prefab woning een belangrijke stap is in uw leven. Met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van levensloopbestendige woningen, weten we precies hoe we het betaalbaar kunnen houden zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort. Onze woningen zijn met zorg ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van senioren of invalide personen, en bieden een veilige en zorgeloze omgeving. Lees verder en ontdek waarom een levensloopbestendige woningen de ideale keuze zijn voor een comfortabel en zorgeloos thuis.

Comfortabel wonen op maat in een prefab levensloopbestendige woning

Bij Smartfast House geloven we in comfortabel wonen op maat, ongeacht uw leeftijd of fysieke gesteldheid. Onze prefab levensloopbestendige woningen bieden een combinatie van functionaliteit, toegankelijkheid en esthetiek. Met ruime plattegronden, brede deuropeningen en drempelloze vloeren creëren we een comfortabele leefruimte die voldoet aan uw specifieke behoeften. Onze woningen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en gemakkelijke navigatie, waardoor maximale bewegingsvrijheid en veiligheid worden gegarandeerd. Of u nu een gelijkvloerse indeling, aangepaste badkamers of hulpmiddelen voor mobiliteit nodig heeft, onze woningen passen zich aan uw wensen aan om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van een comfortabele en functionele leefomgeving.

Een levensloopbestendige woning op maat

Bij Smartfast House maken we gebruik van prefab woningen en modulaire woningonderdelen, waardoor we uw woning helemaal op maat kunnen maken. Of het nu gaat om ruime looproutes, aanpassingen in keuken, douche en toilet, of zelfs de mogelijkheid om een traplift toe te voegen in de toekomst, wij zorgen ervoor dat uw woning voldoet aan uw specifieke behoeften en wensen. Onze focus ligt op het creëren van betaalbare woningen die voorbereid zijn op de veranderingen die het leven met zich meebrengt. Zo kunt u nu en in de toekomst zorgeloos genieten van uw woning.

 

Comfort en energiezuinigheid hand in hand

Bij Smartfast House streven we ernaar om uw prefab levensloopbestendige woning zo comfortabel en energiezuinig mogelijk te maken. Onze woningen voldoen aan de hoogst mogelijke isolatienormen, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur en lagere energiekosten. Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste verwarmings- en koeltechnieken om uw woning energieneutraal op te leveren. Maar comfort gaat verder dan alleen de juiste temperatuur. Met behulp van huisautomatisering kunt u eenvoudig de verlichting, temperatuur en andere woningonderdelen regelen via uw smartphone of tablet. Bij Smartfast House kunt u aangeven welke domotica-functies u wenst, zodat uw woning volledig is afgestemd op uw levensstijl en behoeften.

Uw gemoedsrust en onbezorgd wonen

Bij Smartfast House staat uw gemoedsrust centraal. Onze levensloopbestendige woningen zijn niet alleen comfortabel en energiezuinig, maar ook veilig en duurzaam. We besteden veel aandacht aan de veiligheidsvoorzieningen, zoals gemakkelijk bereikbare noodknoppen, rookmelders en inbraakbeveiligingssystemen. Daarnaast zijn onze woningen vervaardigd met hoogwaardige materialen, zodat ze duurzaam en onderhoudsarm zijn. U kunt zorgeloos wonen en zich concentreren op het genieten van uw huis zonder zorgen over onverwachte kosten of onderhoudsproblemen.

 

Ervaar de Smartfast House-ervaring – Neem nu contact op!

Bent u klaar om te genieten van een comfortabele en zorgeloze levensloopbestendige woning van Smartfast House? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw droomhuis op maat kunnen realiseren. Ons team van professionals begeleidt u door het hele proces, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw woning. Wij luisteren naar uw specifieke behoeften en passen onze ontwerpen aan om aan uw wensen te voldoen. Met Smartfast House bent u verzekerd van een woning waarin comfort, flexibiliteit en duurzaamheid samenkomen. Maak vandaag nog de stap naar uw ideale levensloopbestendige woning en creëer een zorgeloos thuis waar u van kunt genieten.

In detail

Dit is de uitleg uitklap
Dit is de uitleg uitklap nog een

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 
Niet kunnen vinden wat u zocht? Wij leveren ook maatwerk!

Daarom Smartfast

Luchtdicht bouwsysteem

Luchtdichtheidsklasse 3 (uitstekend) met een qv:10 waarde van < 0,15.

Ontwerpvrijheid

Geen ontwerpbeperkingen, complexe ontwerpen worden tot 1 bouwpakket geprefabriceerd.

Snelle bouwtijd

Het prefab casco kan binnen enkele weken wind en waterdicht gemonteerd zijn.

Contructie

Hoogwaardig geïsoleerd en constructief bouwsysteem.

Veelgestelde vragen

Wij beiden de oplossing

Ja, er zijn speciale eisen waaraan een levensloopgeschikte woning moet voldoen, zoals de NEN 1814.

Ja, het is mogelijk om een levensloopgeschikte woning te huren, hoewel deze niet altijd even gemakkelijk te vinden zijn.

Enkele belangrijke kenmerken zijn drempelvrije ingangen, een lift of traplift, brede deuren en gangen, en badkamers en toiletten op de begane grond.

Enkele belangrijke kenmerken zijn drempelvrije ingangen, een lift of traplift, brede deuren en gangen, en badkamers en toiletten op de begane grond.

Er zijn enkele subsidies beschikbaar voor het aanpassen van een woning naar levensloopgeschiktheid, zoals de Wmo en de Blijverslening.

SMARTFASTHOUSE 2024 ©