Domotica

Huisautomatisering is standaard voor een Smartfast woning of kantoorgebouw. Daarmee bieden we u optimaal gemak en comfort. Door middel van specifieke tools en apps kunt u via uw smartphone of tablet bijvoorbeeld heel eenvoudig de verlichting, temperatuur of andere onderdelen regelen. Hieronder vindt u de mogelijkheden waaruit u kunt kiezen op het gebied van domotica.

De juiste sfeer in elke ruimte

Verlichting

Kies met één druk op de knop de juiste sfeerverlichting. Schakel automatisch verlichting aan wanneer het donker wordt. Door bewegingsmelders in de ruimtes brand het licht nooit onnodig. En alle verlichting is op afstand aan en uit te zetten.

Verduistering

Sluit automatisch de gordijnen en zonwering bij schemering. Doe net alsof er iemand thuis is, door automatisch gordijnen te openen en sluiten. En alles is via mobiel te bedienen.

Eenvoudig te bedienen

Het centrale bedieningspaneel is geheel naar wens in te delen. De slimme schakelaars zijn via een app te bedienen en in te stellen. Met de app op uw smartphone bedient u overal op afstand de complete automatisering.

Energiebesparing zonder verlies van comfort

Op afstand te regelen

Zet op afstand de thermostaat op de gewenste temperatuur. Ruimtes kunnen individueel worden verwarmd of gekoeld op verschillende temperaturen en tijdstippen. Door het meten van aan- of afwezigheid door middel van deur- en bewegingssensoren kan het energieverbruik worden verlaagd, zonder verlies in kwaliteit van service.

Automatisch in en uitschakelen

Wanneer niemand in het huis of kantoorgebouw aanwezig is, schakelt het systeem de airco uit en wordt de verwarming lager gezet. De ingestelde temperatuur wordt automatisch hersteld wanneer u het verblijf weer betreedt of bij het sluiten van de buitendeuren.

Veiligheid voorop

Verhoog de veiligheid met de integratie van rookdetectors, deur- en bewegingssensoren en noodknoppen. Meldingen als inbraak, brand, vorst en ketelstoringen worden automatisch doorgegeven.

Interesse in Smartfast domotica?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

of bel ons:

06 219 422 65