Gezinswoning

Gezinswoning

Bij het bouwen van een gezinswoning moet u rekening houden met de wensen van alle gezinsleden. Er moet dus voldoende ruimte zijn voor iedereen én u moet rekening houden met de wensen op het gebied van domotica en energie.

Dankzij Smartfast kan dat! Wij ontzorgen gezinnen, woningcorporaties en andere opdrachtgevers met onze modulaire woonconcepten. Alles verzorgen we op maat: van voorfinanciering tot aan eindfinanciering, van design tot aan oplevering. Vertrouw op onze ruim 30 jaar ervaring in het bouwen van gezinswoningen.

Optimale flexibiliteit en huisautomatisering

Kiest u voor Smartfast, dan profiteert u van de ultieme combinatie van prefabwoningen en modulaire woningonderdelen. Door onze unieke aanpak kunnen we heel flexibel inspelen op woonwensen.

Wilt u een vrijstaande gezinswoning of gaat het om een serie geschakelde woningen? Wij zorgen ervoor, voor een scherpe prijs. Doordat we standaard de hoogst mogelijke isolatienormen hanteren en de nieuwste verwarm- en koeltechnieken gebruiken, leveren we energieneutrale huizen op.

Smartfast loopt graag voorop als het gaat om domotica. Hoe u deze huisautomatisering toepast, is uiteraard helemaal aan u.

Door middel van specifieke tools en apps kunt u via uw smartphone of tablet heel eenvoudig de verlichting, temperatuur of andere woningonderdelen regelen. Dat woont heel comfortabel, in zo’n smart home!

In detail

Dit is de uitleg uitklap
Dit is de uitleg uitklap nog een

Smartfast Plus: uw gezinswoning uitbreiden

Een groot voordeel van de gezinswoningen van Smartfast is dat ze betaalbaar en flexibel zijn te ‘plussen’. Met ons concept Smartfast Plus stel u allereerst uw eigen gezinswoning samen en profiteert u in de jaren daarna van modulair bouwen. Begin klein en breid de woning uit als het financieel uitkomt of wanneer het nodig is door gezinsuitbreiding. U kunt alle kanten op met Smartfast Plus. Gaandeweg worden zo al uw woonwensen werkelijkheid.

Uniek aan Smartfast Plus is dat de gezinswoning eenvoudig verplaatsbaar is. Doordat hij op een schroeffundering is geplaatst, neemt u zelfs uw fundering mee als u wilt verhuizen naar een nieuw kavel. Uw gezinswoning wordt op een dieplader geladen en u verhuist met uw woning naar een ander kavel. Uiteraard is dit hét moment om uw woongenot te vergroten met nieuwe modules. Zo kan de Smartfast gezinswoning dus tientallen jaren mee!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 
Niet kunnen vinden wat u zocht? Wij leveren ook maatwerk!

Daarom Smartfast

Luchtdicht bouwsysteem

Luchtdichtheidsklasse 3 (uitstekend) met een qv:10 waarde van < 0,15.

Ontwerpvrijheid

Geen ontwerpbeperkingen, complexe ontwerpen worden tot 1 bouwpakket geprefabriceerd.

Snelle bouwtijd

Het prefab casco kan binnen enkele weken wind en waterdicht gemonteerd zijn.

Contructie

Hoogwaardig geïsoleerd en constructief bouwsysteem.

Veelgestelde vragen

Wij beiden de oplossing

Ja, hypothecaire financiering is over het algemeen beschikbaar voor zowel prefab als modulaire woningen. Het is echter belangrijk om met geldschieters te praten over specifieke voorwaarden en vereisten.

In de meeste gevallen is een reguliere bouwvergunning vereist, ongeacht of het een traditionele, prefab of modulaire woning betreft. Het is echter raadzaam om dit te verifiëren bij de plaatselijke autoriteiten.

Ja, zowel prefab als modulaire woningen kunnen zeer duurzaam zijn. De gecontroleerde omgeving van de fabriek en het gebruik van efficiënte materialen dragen bij aan de duurzaamheid. Lees meer hierover op de volgende pagina's: energieneutraal huis, verduurzamen woning, nul op de meter woning en stikstofvrij bouwen.

Beide typen woningen bieden enige mate van aanpassing aan ontwerp en indeling, maar modulaire woningen kunnen beperkter zijn vanwege de modulaire aard van de constructie.

De keuze tussen prefab woningen en modulair bouwen hangt af van uw behoeften, budget en ontwerpwensen. Als snelheid en kostenefficiëntie belangrijk zijn, kan prefab de juiste keuze zijn. Als u op zoek bent naar een hoge mate van precisie en energie-efficiëntie, is een modulaire woning wellicht geschikter.

SMARTFASTHOUSE 2024 ©