Ons stappenplan

Orientatie

We inventariseren uw wensen, ideeën en budget. Ter inspiratie kunt u onze schetsen foto's en onderdelen ervan vrij combineren.

Ontwerp & offerte

U bespreekt uw wensen met de ontwerper, die ze vertaalt in een schetsontwerp. Exact op maat van uw idee, want alles kan!

Opdracht & financiering

Ontwerp, financiering en overeenkomst zijn rond. Uw handtekening is gezet en we kunnen starten met de bouw van uw droomvilla.

Vergunning & toetsing

Na akkoord van gemeente en welstandscommissie start de voorbereiding. U kunt nu ook de bouwmaterialen gaan uitkiezen.

Bouwen

Onze aannemer gaat aan de slag. Kleine wijzigingen kunnen nog steeds. De oplevering vindt plaats volgens afspraak en de regelgeving.

Opleveren

Uw villa kan worden opgelev erd met een opleveringskeuring van de Vereniging Eigen Huis. Tijd om te genieten van je droomhuis!

Doorgaan waar anderen stoppen

Waar anderen stoppen met hun techniek, gaan wij nog een stapje verder. Daarom gaan wij verder dan een energieneutraal huis en nul op de meter, wij bieden energie-opwekkende huizen met plus op de meter! Alle woningen die Smartfast oplevert hebben hoge isolatiewaardes en zijn voorzien van de nieuwste energiebesparende en energieopwekkende technieken. Zelfs woningmodules tot een Rc-waarde van 11.00 zijn mogelijk.

Van technisch ontwerp tot regie

Alle ontwerpen werken wij technisch uit. Hierbij geven wij een duidelijke look & feel in de lijn van de verwachting van de opdrachtgever en wat past bij de eindgebruiker. Om dit te kunnen plaatsen in een ruimtelijke context, ontwikkelen wij ook omgevingen (masterplannen). Interieurontwerp kunnen we ook vertalen naar interieurproducten. Daarnaast is het mogelijk dat wij de regie op ons nemen. Zo zorgen we er voor dat uw project volledig tot aan oplevering en nazorg wordt beheerd.

Meer weten over Smartfast?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

of bel ons:

06 127 95641