Smart Small Barn House / kleine schuurwoning

Smart Small Barn House / kleine schuurwoning

Luxe maatwerk schuurwoning Drenthe bouwjaar 2022
* Grondgebonden woning
* 70m2
* 4 persoons
* Ruime entree
* Wc
* Technische ruimte/berging
* Woonkamer/keuken
* luxe badkamer b.g.g.
* 2 slaapkamers 
* Keuken met eiland
* Airco’s koelen en verwarmen
* Elektrische boiler warm tapwater
* Kunststofkozijnen
* Felsbanen dakbedekking
* Hout gevelbekleding
* Alu windveren
* Energiezuinig 
* Gevels en Dak Rc 6.7

Slim bouwen

Modulair bouwen biedt een antwoord op de uitdagingen waarmee de bouwsector wordt geconfronteerd en biedt tegelijkertijd een duurzame, efficiënte, flexibele en betaalbare oplossing. Met modulair bouwen kunnen bouwprojecten sneller en tegen lagere kosten worden afgerond, zonder in te boeten aan kwaliteit. Bovendien is de modulaire aanpak milieuvriendelijk en vermindert het afval en het gebruik van energie. Een van de belangrijkste voordelen van modulair bouwen is de efficiëntie. De productie van modules vindt plaats in een gecontroleerde omgeving, waardoor er minder verspilling is van tijd en middelen. De modules worden vervolgens op de bouwplaats samengevoegd, wat zorgt voor een snellere oplevering van het project. Dit kan leiden tot lagere kosten en een kortere bouwtijd, waardoor het aantrekkelijk wordt voor klanten die snel en efficiënt een gebouw willen laten bouwen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 
Niet kunnen vinden wat u zocht? Wij leveren ook maatwerk!

Daarom Smartfast

Luchtdicht bouwsysteem

Luchtdichtheidsklasse 3 (uitstekend) met een qv:10 waarde van < 0,15.

Ontwerpvrijheid

Geen ontwerpbeperkingen, complexe ontwerpen worden tot 1 bouwpakket geprefabriceerd.

Snelle bouwtijd

Het prefab casco kan binnen enkele weken wind en waterdicht gemonteerd zijn.

Contructie

Hoogwaardig geïsoleerd en constructief bouwsysteem.

Voldoen aan eisen en energiezuinig

Als u in een landelijke omgeving gaat bouwen, moet u voldoen aan allerlei eisen. Met een schuurwoning van Smartfast House doet u niet alleen uzelf een plezier, maar ook degene die over welstand gaat. De woning gaat namelijk moeiteloos over in het landschap. En dat is precies de bedoeling in het buitengebied.

Uw Smartfast schuurwoning bouwen wij van prefab of modulaire woningonderdelen. Allemaal prefab, dus supersnel gebouwd en voor een scherpe prijs. Bovendien hanteren we altijd de hoogst mogelijke isolatienormen en gebruiken we de nieuwste verwarm- en koeltechnieken, zodat we uw woning energieneutraal opleveren. Geïntegreerde zonnepanelen, driedubbele beglazing, extra isolatie in dak en buitengevel: het kan allemaal. Zo zorgen we ervoor dat u zo weinig mogelijk energie verbruikt.

SMARTFASTHOUSE 2024 ©