Prefab Sip wanden

De prefab wand van Smartfast kan in iedere maat en vorm gemaakt worden. Zo is er voor iedere toepassing een geschikte oplossing. Met de standaard hoge isolatiewaarde van 6.0K/wm2, voldoen we ruim aan de eisen van het bouwbesluit waardoor de wand toekomstbestendig is.

Met het frezen op een CNC gestuurde zaagmachine kunnen we 100% nauwkeurigheid garanderen.

CNC gestuurd zagen & frezen

Een wand bestaat uit meerdere kleinere elementen die aan elkaar gekoppeld worden. Door de basis elementen op een CNC gestuurde zaag-freesmachine te bewerken kunnen we onze elementen tot op de millimeter nauwkeurig bewerken. Daarnaast kunnen we ieder gewenste bewerking verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan deur- en raamopeningen, maar ook aan afgeschuinde kanten of ronde raamopeningen. Doordat de machine computer gestuurd is wordt de foutmarge bijna beperkt tot 0%.

Oneindig koppelen

Door het gebruik van houten verbindingsveren, kunnen elementen gekoppeld worden tot grote wanden. Zo kunnen er wanden geproduceerd worden tot 12meter lang en 3,5 meter hoog. Doordat de isolatie niet volledig onderbroken wordt, blijft de wand volledig geïsoleerd en ontstaan er geen koudebruggen (plekken waar niet geïsoleerd wordt).

Installatiewerk voorbereid

Op de bouwplaats willen we steeds minder handelingen verrichten. Met de CNC gestuurde machine kunnen we vooraf het leidingwerk frezen. In de wanden zullen we de dozen en mantelbuizen naar het plafond of vloer aanbrengen. Zo hoeft er op de bouw alleen nog maar draden getrokken te worden en een stopcontacten aangesloten te worden.

Droog bouwen

Door de afwerking van de elementen met een gipsvezelplaat, zijn er geen zorgen over brandveiligheid. De wanden voldoen aan de eisen die hiervoor gelden. Daarnaast hoeven de gipsvezelplaten alleen nog maar op de naden en schroef-/nagelgaten afgewerkt te worden om de wand vlak en afgewerkt te krijgen.

Kozijnen in fabriek gemonteerd 

Één van de vele voordelen die Smartfast House biedt is het monteren van kozijnen in de fabriek. Door dit zelf te doen kunnen we 100% garanderen dat de kozijnen goed gemonteerd zijn. De aansluiting op het wandelement kunnen we in de fabriek goed controleren, zo is de aansluiting altijd goed. Daarnaast is er een mogelijkheid om luchtdichting aan te brengen rondom het kozijn.

Montage & transport

Smartfast House werkt met vaste montage partners. Zo kunnen we bij Smartfast House de garantie geven dat onze wanden op de juiste manier gemonteerd worden. Door de ervaring die onze vaste montagepartners hebben met Smartfast, kunnen we op een snelle manier monteren en worden er minder fouten gemaakt. Met deze snelheid kunnen we vaak binnen 2 werkdagen een volledige woning plaatsen.

Naast onze vaste montagepartners hebben we ook een vaste partner voor transport.

Door te werken met een vaste partner weten we welke mogelijkheden er zijn en kunnen we snel schakelen wanneer er speciaal transport nodig is.

Interesse in prefab wanden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

of bel ons:

06 219 422 65