Small Barnhouse

Small
Barnhouse

Maak kennis met de Small Barnhouse – een prefab gebouwde woning die u voorziet van alle gemakken die u zoekt. Deze woning voldoet volledig aan het bouwbesluit, de BENG-norm (Bijna Energieneutraal Gebouw) en wordt met respect voor het milieu stikstofvrij gebouwd.

Small Barnhouse

De Small Barnhouse biedt u de perfecte combinatie van functionaliteit en comfort. Met het prefab bouwsysteem kunt u snel genieten van uw nieuwe woning, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Of u nu een kleine gezinswoning, een vakantiehuis of een tweede verblijf zoekt, de Small Barnhouse biedt een flexibele oplossing die aan al uw behoeften voldoet.

Deze woning is ontworpen met het oog op duurzaamheid en energie-efficiëntie. Door te voldoen aan het bouwbesluit en de BENG-norm, kunt u erop vertrouwen dat uw woning aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet en uw energieverbruik wordt geminimaliseerd. Dit betekent niet alleen een positieve bijdrage aan het milieu, maar ook lagere energiekosten voor u.

Van alle moderne gemakken voorzien

De Small Barnhouse is voorzien van alle moderne gemakken die u zich kunt wensen. De slimme indeling zorgt voor een efficiënt gebruik van de ruimte, terwijl hoogwaardige materialen en afwerkingen zorgen voor een stijlvolle en comfortabele leefomgeving. Of het nu gaat om een open keuken, ruime slaapkamers of een gezellige woonkamer, deze woning biedt alles wat u nodig heeft om van uw huis een thuis te maken.

Kies voor de Small Barnhouse als u op zoek bent naar een prefab woning die niet alleen aan alle bouwvoorschriften voldoet, maar ook duurzaam, energiezuinig en stikstofvrij is. Geniet van het gemak en comfort van deze moderne woning, terwijl u bijdraagt aan een groenere toekomst.

In detail

Dit is de uitleg uitklap
Dit is de uitleg uitklap nog een

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Daarom Smartfast

Luchtdicht bouwsysteem

Luchtdichtheidsklasse 3 (uitstekend) met een qv:10 waarde van < 0,15.

Ontwerpvrijheid

Geen ontwerpbeperkingen, complexe ontwerpen worden tot 1 bouwpakket geprefabriceerd.

Snelle bouwtijd

Het prefab casco kan binnen enkele weken wind en waterdicht gemonteerd zijn.

Contructie

Hoogwaardig geïsoleerd en constructief bouwsysteem.

Veelgestelde vragen

Wij beiden de oplossing

Nee, modulair bouwen bestaat al sinds de jaren '60, maar het wordt steeds populairder vanwege de voordelen die het biedt.

Ja, het is mogelijk om een modulair gebouw uit te breiden of aan te passen, omdat de modules opnieuw gebruikt kunnen worden voor andere projecten.

De modules worden vaak vervoerd met vrachtwagens of zelfs per schip of trein, afhankelijk van de grootte en locatie van het project.

De modules worden vaak vervoerd met vrachtwagens of zelfs per schip of trein, afhankelijk van de grootte en locatie van het project.

Afhankelijk van het project kan er tot wel 50% van de bouwtijd bespaard worden met modulair bouwen

SMARTFASTHOUSE 2023 ©