Chalet

Chalet
bouwen

U wilt een chalet bouwen als tweede woning, recreatiewoning of seniorenwoning? Dan helpt Smartfast u graag verder! Dankzij ons modulaire woonconcept kunnen wij u een chalet bieden met een prima prijs/kwaliteitverhouding.

Bovendien ontzorgen wij u van begin tot eind en maken wij het chalet precies volgens uw wensen. Energiezuinig en met de domotica die u zoekt. Van design tot aan oplevering: alles is maatwerk. Vertrouw op onze ruim 30 jaar ervaring in het bouwen van chalets.

Zo flexibel als u wilt

Smartfast bouwt uw chalet helemaal prefab, waarbij u door middel van modulaire woningonderdelen uw woonwensen werkelijkheid kunt laten worden.

En dat allemaal voor een scherpe prijs! Bovendien profiteert u van de hoogst mogelijke isolatienormen en gebruiken we de nieuwste verwarm- en koeltechnieken, zodat we uw chalet energieneutraal opleveren.

Op het gebied van huisautomatisering is er tegenwoordig veel mogelijk. Smartfast past precies de domotica toe in uw chalet die u wilt. Door middel van specifieke tools en apps kunt u via uw smartphone of tablet heel eenvoudig de verlichting, temperatuur of andere woningonderdelen regelen. Gemak dient de mens!

In detail

Dit is de uitleg uitklap
Dit is de uitleg uitklap nog een

Later uitbreiden met Smartfast Plus

Een chalet is over het algemeen een kleine woning. Wilt u later toch ‘plussen’, dan kan dat dankzij ons concept Smartfast Plus. Stel aan de hand van modules uw eigen chalet samen. Zo breidt u de chalet uit als het nodig is of als het financieel uitkomt. Gaandeweg worden zo al uw woonwensen werkelijkheid.

Er zijn niet veel mensen die zomaar hun woning kunnen verplaatsen. Maar dat kunt u wél met uw chalet. Elke woning van Smartfast Plus wordt namelijk op een schroeffundering geplaatst. Bij een verhuizing naar een nieuw kavel neemt u zelfs uw fundering mee. We laden uw chalet op een dieplader en u verhuist simpel naar een ander kavel. Uiteraard is dit hét moment om uw woongenot te vergroten met nieuwe modules. U ziet het: een Smartfast chalet is waardevast en toekomstbestendig!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Daarom Smartfast

Luchtdicht bouwsysteem

Luchtdichtheidsklasse 3 (uitstekend) met een qv:10 waarde van < 0,15.

Ontwerpvrijheid

Geen ontwerpbeperkingen, complexe ontwerpen worden tot 1 bouwpakket geprefabriceerd.

Snelle bouwtijd

Het prefab casco kan binnen enkele weken wind en waterdicht gemonteerd zijn.

Contructie

Hoogwaardig geïsoleerd en constructief bouwsysteem.

Veelgestelde vragen

Wij beiden de oplossing

Nee, modulair bouwen bestaat al sinds de jaren '60, maar het wordt steeds populairder vanwege de voordelen die het biedt.

Ja, het is mogelijk om een modulair gebouw uit te breiden of aan te passen, omdat de modules opnieuw gebruikt kunnen worden voor andere projecten.

De modules worden vaak vervoerd met vrachtwagens of zelfs per schip of trein, afhankelijk van de grootte en locatie van het project.

De modules worden vaak vervoerd met vrachtwagens of zelfs per schip of trein, afhankelijk van de grootte en locatie van het project.

Afhankelijk van het project kan er tot wel 50% van de bouwtijd bespaard worden met modulair bouwen

SMARTFASTHOUSE 2023 ©