Barnhouse

Barnhouse

Maak kennis met de Barnhouse – een eigentijdse woning met een vleugje nostalgie. Deze woning wordt prefab gebouwd en voorziet u van alle gemakken die u zoekt. Met een ontwerp dat volledig voldoet aan het bouwbesluit, de BENG-norm (Bijna Energieneutraal Gebouw) en een stikstofvrij bouwproces, biedt de Barnhouse u een moderne en duurzame woonoplossing.

Eigentijdse architectuur

De Barnhouse combineert eigentijdse architectuur met een knipoog naar het verleden. Het ontwerp weerspiegelt de charmante en rustieke uitstraling van een traditionele schuur, maar met een eigentijdse twist. Deze harmonieuze samensmelting van stijlen zorgt voor een unieke en karaktervolle woning die zich onderscheidt van de massa.

Prefab bouwsysteem

Met het prefab bouwsysteem kunt u snel genieten van uw nieuwe woning, zonder in te leveren op kwaliteit en comfort. De Barnhouse is ontworpen met aandacht voor duurzaamheid en energie-efficiëntie, waardoor u niet alleen een milieuvriendelijke woning krijgt, maar ook kunt profiteren van lagere energiekosten.

Of u nu een gezinswoning, een vakantiehuis of een tweede verblijf zoekt, de Barnhouse biedt een ruime en praktische indeling die aan al uw behoeften voldoet. Geniet van de open en lichte leefruimtes, een goed uitgeruste keuken en comfortabele slaapkamers. De woning is voorzien van hoogwaardige materialen en afwerkingen, waardoor u kunt ontspannen in een stijlvolle en huiselijke omgeving.

In detail

Dit is de uitleg uitklap
Dit is de uitleg uitklap nog een

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Daarom Smartfast

Luchtdicht bouwsysteem

Luchtdichtheidsklasse 3 (uitstekend) met een qv:10 waarde van < 0,15.

Ontwerpvrijheid

Geen ontwerpbeperkingen, complexe ontwerpen worden tot 1 bouwpakket geprefabriceerd.

Snelle bouwtijd

Het prefab casco kan binnen enkele weken wind en waterdicht gemonteerd zijn.

Contructie

Hoogwaardig geïsoleerd en constructief bouwsysteem.

Veelgestelde vragen

Wij beiden de oplossing

Nee, modulair bouwen bestaat al sinds de jaren '60, maar het wordt steeds populairder vanwege de voordelen die het biedt.

Ja, het is mogelijk om een modulair gebouw uit te breiden of aan te passen, omdat de modules opnieuw gebruikt kunnen worden voor andere projecten.

De modules worden vaak vervoerd met vrachtwagens of zelfs per schip of trein, afhankelijk van de grootte en locatie van het project.

De modules worden vaak vervoerd met vrachtwagens of zelfs per schip of trein, afhankelijk van de grootte en locatie van het project.

Afhankelijk van het project kan er tot wel 50% van de bouwtijd bespaard worden met modulair bouwen

SMARTFASTHOUSE 2023 ©