Vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning bouwen voor uw eigen plezier en/of voor de verhuur? Daar helpen wij u graag bij! Smartfast zorgt voor een betaalbare recreatiewoning op basis van een modulair woonconcept. Daardoor kiest u voor optimale flexibiliteit én voor de nieuwste technieken op het gebied van energiezuinigheid en domotica. Wij ontzorgen u helemaal, van design tot aan oplevering. Vertrouw op onze ruim 30 jaar ervaring in het bouwen van vakantiewoningen.

Recreëren, maar dan energieneutraal

Vakantie vieren hoeft niet veel te kosten en ook niet het milieu te belasten. Zeker niet als u kiest voor een vakantiewoning van Smartfast. Wij gebruiken de nieuwste verwarm- en koeltechnieken voor een energieneutraal verblijf. Daarnaast voorzien we de woning van de hoogst mogelijke isolatienormen. Op deze manier kunnen we voor een scherpe prijs uw vakantiewoning op maat bouwen met behulp van onze modulaire woningonderdelen.

Domotica voor een extra relaxte vakantie

Huisautomatisering betekent nog meer comfort. Daar zorgen wij voor door alle domotica die u wenst te integreren in uw vakantiewoning. Door middel van specifieke tools en apps kunt u via uw smartphone of tablet heel eenvoudig de verlichting, temperatuur of andere woningonderdelen regelen. Vakantie vieren wordt zo nog relaxter.

Altijd uit te breiden met Smartfast Plus-modules

Het grote voordeel van onze vakantiewoningen is de mogelijkheid om op een later moment te ‘plussen’, Dankzij ons concept Smartfast Plus kiest u uw eigen basiswoning en in de jaren daarna de mogelijke uitbreidingen. Bijvoorbeeld als het nodig is qua ruimte of als het financieel uitkomt. Zo maken we op termijn al uw woonwensen werkelijkheid op een flexibele manier.

Inclusief fundering uw vakantiewoning verhuizen

Wist u dat elke woning van Smartfast Plus wordt geplaatst op een schroeffundering? Daardoor is het mogelijk om de complete woning inclusief fundering op een dieplader te plaatsen en te verhuizen naar een andere locatie. Uiteraard kunt u na de verhuizing ook nieuwe modules toevoegen voor extra woongenot. Een vakantiewoning van Smartfast is dan ook waardevast en toekomstbestendig!

Interesse in een Smartfast vakantiewoning?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

of bel ons:

06 219 422 65