Starterswoning

Een betaalbare starterswoning die voorzien is van de nieuwste technieken op het gebied van domotica en energie, dat is Smartfast! Wij ontzorgen starters, woningcorporaties en andere opdrachtgevers met onze modulaire woonconcepten. Van voorfinanciering tot aan eindfinanciering, van design tot aan oplevering: alles is maatwerk. Vertrouw op onze ruim 30 jaar ervaring in het bouwen van starterswoningen.

Flexibel bouwen

Doordat Smartfast zowel prefabwoningen als modulaire woningonderdelen kan leveren, was flexibel starterswoningen bouwen nog nooit zo eenvoudig. Geschakeld of vrijstaand, het kan allemaal voor een scherpe prijs. Daarbij hanteren we altijd de hoogst mogelijke isolatienormen en gebruiken we de nieuwste verwarm- en koeltechnieken, zodat we energieneutrale huizen opleveren.

Maak de woning zo slim als u wilt

Huisautomatisering is bij Smartfast standaard. De mate waarin u domotica toepast, bepaalt u echter zelf. Door middel van specifieke tools en apps kunt u via uw smartphone of tablet heel eenvoudig de verlichting, temperatuur of andere woningonderdelen regelen.

Smartfast Plus: klein beginnen, later uitbreiden

Voor starterswoningen is het vooral belangrijk dat Smartfast een betaalbare oplossing biedt die flexibel zijn te ‘plussen’: Smartfast Plus. Stel uw eigen woning samen en profiteer van modulair bouwen. Begin klein en breid de starterswoning uit als het financieel uitkomt. Dat kan met Smartfast Plus. Gaandeweg worden zo al uw woonwensen werkelijkheid.

Verhuizen? Woning én fundering mee!

Een ander groot voordeel van Smartfast Plus is dat de woning eenvoudig verplaatsbaar is, want deze

wordt op een schroeffundering geplaatst. Bij een verhuizing naar een nieuw kavel neemt u zelfs uw fundering mee. Uw woning wordt op een dieplader geladen en u verhuist met uw woning naar een ander kavel, waarbij u vervolgens ook uw woongenot kunt vergroten met nieuwe modules. U ziet het: de Smartfast starterswoning is waardevast!

Interesse in een Smartfast starterswoning?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

of bel ons:

06 219 422 65

Download onze brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.