Seniorenwoning

Uw doel is een seniorenwoning waar u uw hele leven in kunt blijven wonen. Daar helpt Smartfast u bij! Wij maken uw nieuwe huis helemaal op maat voor een scherpe prijs. Met onze modulaire woonconcepten kunnen we alle kanten op. Al ruim 30 jaar bouwen we seniorenwoningen, dus we weten precies hoe we deze betaalbaar kunnen aanbieden. Standaard voorzien van energiezuinige technieken en domotica om het u zo comfortabel mogelijk te maken!

Aangepast en comfortabel wonen

Met Smartfast kiest u voor snelheid en comfort. Onze prefabwoningen en modulaire woningonderdelen kunnen we flexibel inzetten voor u. Helemaal aangepast met bijvoorbeeld ruime looproutes en aanpassingen in keuken, douche en toilet. Maar ook traplopen is natuurlijk een belangrijkonderwerp. Wilt u liever gelijkvloers wonen of wilt u een traplift? Wij zorgen voor een optimaal aangepast én comfortabele seniorenwoning.

Domotica maakt het u gemakkelijk

Voor senioren is huisautomatisering een uitkomst. Het scheelt immers veel opstaan en andere handelingen. Door middel van specifieke tools en apps kunt u via uw smartphone of tablet heel eenvoudig de verlichting, temperatuur of andere woningonderdelen regelen. Op basis van uw wensen installeren wij de domotica die u wilt. Over temperatuur gesproken: we zorgen er altijd voor dat uw woning voldoet aan de hoogst mogelijke isolatienormen en we gebruiken de nieuwste verwarm- en koeltechnieken, zodat we uw seniorenwoning energieneutraal opleveren.

Met Smartfast Plus kunt u nog uitbreiden

Uiteraard bieden we u een betaalbare seniorenwoning. Maar het kan zijn dat u in de toekomst nog wilt ‘plussen’. Dat kan met ons concept Smartfast Plus. Hiermee profiteert u optimaal van modulair bouwen. U kunt met een kleine woning beginnen en u breidt uit met modules wanneer dat (financieel) uitkomt. Hoe uw woonwensen ook veranderen, uw woning verandert mee!

Naar een andere locatie mét uw seniorenwoning

U kunt in dezelfde woning blijven wonen nadat u verhuisd bent. De seniorenwoningen van Smartfast Plus zijn eenvoudig verplaatsbaar door hun schroeffundering. Het hele huis kan daardoor op een dieplader vervoerd worden en op de nieuwe locatie op de fundering worden geschroefd. Ook nieuwe modules toevoegen op de andere locatie is geen enkel probleem. U ziet het: de Smartfast woning is écht levensloopbestendig!

Interesse in een Smartfast seniorenwoning?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

of bel ons:

06 219 422 65