Smartfast Schuurwoning

Wilt u een schuurwoning bouwen, gemaakt van natuurlijke materialen, maar dan wel met alle gemakken van nu qua energiezuinigheid en domotica? Dat kan dankzij Smartfast House! Aan de buitenkant ziet de schuurwoning er net zo eenvoudig uit als een boerenschuur (zadeldak, niet te veel details), maar dan wel met alle stijl en comfort die u zoekt. Ons modulaire woonconcept biedt u alle keuze. Van voorfinanciering tot aan eindfinanciering, van design tot aan oplevering: alles is maatwerk. Vertrouw op onze ruim 30 jaar ervaring in het bouwen van grondgebonden (betonfundering) prefab of modulaire verplaatsbare woningen.

Smartfast Schuurwoning
bouwen , voldoen aan de eisen van welstand

Als u in een landelijke omgeving gaat bouwen, moet u voldoen aan allerlei eisen. Met een schuurwoning van Smartfast House doet u niet alleen uzelf een plezier, maar ook degene die over welstand gaat. De woning gaat namelijk moeiteloos over in het landschap. En dat is precies de bedoeling in het buitengebied.

Zo energiezuinig mogelijk

Uw Smartfast schuurwoning bouwen wij van prefab of modulaire woningonderdelen. Allemaal prefab, dus supersnel gebouwd en voor een scherpe prijs. Bovendien hanteren we altijd de hoogst mogelijke isolatienormen en gebruiken we de nieuwste verwarm- en koeltechnieken, zodat we uw woning energieneutraal opleveren. Geïntegreerde zonnepanelen, driedubbele beglazing, extra isolatie in dak en buitengevel: het kan allemaal. Zo zorgen we ervoor dat u zo weinig mogelijk energie verbruikt.

Schuurwoning bouwen? Kies de domotica die bij u past

Huisautomatisering passen we bij Smartfast House standaard toe. Welke domotica u toepast, bepaalt u uiteraard helemaal zelf. Door middel van specifieke tools en apps kunt u via uw smartphone of tablet heel eenvoudig de verlichting, temperatuur of andere woningonderdelen regelen. Lees meer over domotica

Verhuizen? Woning én fundering mee!

Een ander groot voordeel van modulair Smartfast Plus is dat de woning eenvoudig verplaatsbaar is, want deze

wordt op een schroeffundering geplaatst. Bij een verhuizing naar een nieuw kavel neemt u zelfs uw fundering mee. Uw woning wordt op een dieplader geladen en u verhuist met uw woning naar een ander kavel, waarbij u vervolgens ook uw woongenot kunt vergroten met nieuwe modules. U ziet het: de Smartfast starterswoning is waardevast!

Interesse in een Smartfast schuurwoning?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

of bel ons:

06 219 422 65

Download onze brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.