Recreatiewoning

Een vaste plek om tot rust te komen: uw eigen recreatiewoning! Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om dit vakantiehuis (deels) te verhuren. Alles is mogelijk dankzij het modulaire woonconcept van Smartfast! Hiermee kiest u voor een betaalbare recreatiewoning, die voorzien is van de nieuwste technieken op het gebied van energiezuinigheid en domotica. Wij begeleiden u graag van design tot aan oplevering. Vertrouw op onze ruim 30 jaar ervaring in het bouwen van recreatiewoningen.

Energieneutraal vakantie vieren

Ook in uw vrije tijd wilt u natuurlijk graag rekening houden met het milieu en de energiekosten. Daarom gebruiken we de nieuwste verwarm- en koeltechnieken, zodat we uw recreatiewoning energieneutraal kunnen opleveren. Uiteraard is de woning voorzien van de hoogst mogelijke isolatienormen. Voor een scherpe prijs bouwt u uw woning op maat aan de hand van onze

modulaire woningonderdelen.

Inclusief alle gewenste domotica

Weet u al welke huisautomatisering u wilt? Laat het ons weten en wij zorgen dat uw Smartfast recreatiewoning wordt voorzien van alle domotica die u wenst. Door middel van specifieke tools en apps kunt u via uw smartphone of tablet heel eenvoudig de verlichting, temperatuur of andere woningonderdelen regelen. Zo wordt uw vrije tijd nog relaxter.

Kies voor Smartfast Plus-modules in de toekomst

Ook al begint u met een kleine recreatiewoning, u kunt hem later altijd nog ‘plussen’, Dankzij ons concept Smartfast Plus stelt u met behulp van de mogelijke modules zelf uw eigen woning samen. Breid eenvoudig uit als het nodig is of als het financieel uitkomt. Zo maken we al uw woonwensen werkelijkheid.

Uw complete recreatiewoning verhuizen

Elke woning van Smartfast Plus wordt geplaatst op een schroeffundering. Wilt u de recreatiewoning verhuizen naar een nieuw kavel? Dan gaat de complete woning inclusief fundering op een dieplader en u verhuist simpel naar een andere locatie. Wilt u dit moment gebruiken om uw woongenot te vergroten met nieuwe modules, dan kan dat uiteraard. Een recreatiewoning van Smartfast is door deze aanpak waardevast en toekomstbestendig!

Interesse in een Smartfast recreatiewoning?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

of bel ons:

06 127 95641