Kantoorgebouw

U wilt snel een kantoorgebouw op maat laten bouwen, waarbij u kiest voor een optimale prijs/kwaliteitverhouding? Welkom bij Smartfast. Wij zijn experts in prefab en modulaire bouwconcepten. Ieder kantoorgebouw dat wij bouwen, is voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van domotica en energie. Daardoor kunt u er jaren mee vooruit. Vertrouw op onze ruim 30 jaar ervaring in het bouwen van gebouwen op maat.

Werken met nul op de meter

Snelheid van bouwen is het eerste voordeel van een Smartfast kantoorgebouw. Door prefab en modulair te bouwen, staat uw pand snel. Maar er is meer. Zo profiteert u van een scherpe prijs én van de hoogst mogelijke isolatienormen en de nieuwste verwarm- en koeltechnieken. Daardoor kunt u werken met nul op de meter. U bespaart dus flink op energiekosten.

Volop domotica op kantoor

Natuurlijk kunnen we ook allerlei vormen van automatisering toepassen voor u. De mate waarin u domotica toepast, bepaalt u zelf. Door middel van specifieke tools en apps kunt u via uw smartphone of tablet heel eenvoudig de verlichting, temperatuur of andere kantooronderdelen regelen.

Uw kantoorgebouw uitbreiden met Smartfast Plus

Omdat u niet weet hoe groot uw bedrijf over enkele jaren is, bieden wij u graag een betaalbare oplossing die flexibel is te ‘plussen’: Smartfast Plus. Stel uw eigen kantoorgebouw samen en profiteer van modulair bouwen. Begin klein en breid uit wanneer het nodig is. Dat kan met Smartfast Plus.

Verhuizen met kantoorpand en al

Wilt u naar een andere locatie? Dan kunt u dankzij Smartfast Plus uw kantoorgebouw eenvoudig verplaatsen. Inclusief de schroeffundering wordt uw pand op een dieplader geladen en u verhuist alles mee. Wilt u op de nieuwe plek nieuwe modules toevoegen, dan kan dat uiteraard. U ziet het: een Smartfast kantoorgebouw is toekomstbestendig en waardevast!

Interesse in een Smartfast kantoorgebouw?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

of bel ons:

06 219 422 65