Kangoeroewoning

Eén woning die bestaat uit twee zelfstandige woonruimtes, dat is een kangoeroewoning. Ideaal voor situaties waarin mantelzorg belangrijk is, bijvoorbeeld voor kinderen die zorgen voor hun ouders. Smartfast biedt een ideale oplossing voor woningcorporaties en andere opdrachtgevers. Onze modulaire woonconcepten maken het mogelijk om de kangoeroewoning helemaal op maat te maken. Vertrouw op onze ruim 30 jaar ervaring in het bouwen van prefabwoningen.

Hoe wilt u de kangoeroewoning indelen?

Dankzij de modulaire woningonderdelen en de prefab basis die Smartfast biedt, kunt u alle kanten op met de kangoeroewoning. U weet wie in welk deel gaat wonen en welke woonwensen hier zijn, dus het is aan u om de woning in te delen. Dat kan allemaal voor een scherpe prijs. Uiteraard hanteren we voor elke woning de hoogst mogelijke isolatienormen en gebruiken we de nieuwste verwarm- en koeltechnieken, zodat we energieneutrale huizen opleveren.

Ook slimme huisautomatisering is standaard

Heeft u ook wensen op het gebied van domotica? Dan gaan wij hier graag in mee, want huisautomatisering is standaard voor alle woningen van Smartfast. Door middel van specifieke tools en apps kunt u via uw smartphone of tablet heel eenvoudig de verlichting, temperatuur of andere woningonderdelen regelen. In beide woningdelen kan dit uiteraard op een andere manier worden ingevuld. Aan u de keuze!

Eenvoudig aan te passen dankzij Smartfast Plus

Smartfast biedt een betaalbare oplossing voor kangoeroewoningen die flexibel zijn te ‘plussen’: Smartfast Plus. Dankzij dit concept stelt u zelf uw eigen woning samen en profiteert u in een later stadium van modulair bouwen. U kunt klein beginnen en de woning uitbreiden als het financieel uitkomt of wanneer het nodig is. Op den duur worden zo al uw woonwensen werkelijkheid.

Verhuizen met woning én fundering

Elke kangoeroewoning van Smartfast Plus is eenvoudig verplaatsbaar doordat deze

op een schroeffundering wordt geplaatst. Wilt u ergens anders gaan wonen, dan gaat uw woning met fundering en al op een dieplader en neemt u alles mee. Nieuwe modules toevoegen om uw wooncomfort te verhogen kan natuurlijk ook op dat moment. U ziet het: de Smartfast kangoeroewoning is waardevast!

Interesse in een Smartfast kangoeroewoning?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

of bel ons:

06 219 422 65