Gezinswoning

Bij het bouwen van een gezinswoning moet u rekening houden met de wensen van alle gezinsleden. Er moet dus voldoende ruimte zijn voor iedereen én u moet rekening houden met de wensen op het gebied van domotica en energie. Dankzij Smartfast kan dat! Wij ontzorgen gezinnen, woningcorporaties en andere opdrachtgevers met onze modulaire woonconcepten. Alles verzorgen we op maat: van voorfinanciering tot aan eindfinanciering, van design tot aan oplevering. Vertrouw op onze ruim 30 jaar ervaring in het bouwen van gezinswoningen.

Optimale flexibiliteit

Kiest u voor Smartfast, dan profiteert u van de ultieme combinatie van prefabwoningen en modulaire woningonderdelen. Door onze unieke aanpak kunnen we heel flexibel inspelen op woonwensen. Wilt u een vrijstaande gezinswoning of gaat het om een serie geschakelde woningen? Wij zorgen ervoor, voor een scherpe prijs. Doordat we standaard de hoogst mogelijke isolatienormen hanteren en de nieuwste verwarm- en koeltechnieken gebruiken, leveren we energieneutrale huizen op.

Slimme huisautomatisering

Smartfast loopt graag voorop als het gaat om domotica. Hoe u deze huisautomatisering toepast, is uiteraard helemaal aan u. Door middel van specifieke tools en apps kunt u via uw smartphone of tablet heel eenvoudig de verlichting, temperatuur of andere woningonderdelen regelen. Dat woont heel comfortabel, in zo’n smart home!

Smartfast Plus: uw gezinswoning uitbreiden

Een groot voordeel van de gezinswoningen van Smartfast is dat ze betaalbaar en flexibel zijn te ‘plussen’. Met ons concept Smartfast Plus stel u allereerst uw eigen gezinswoning samen en profiteert u in de jaren daarna van modulair bouwen. Begin klein en breid de woning uit als het financieel uitkomt of wanneer het nodig is door gezinsuitbreiding. U kunt alle kanten op met Smartfast Plus. Gaandeweg worden zo al uw woonwensen werkelijkheid.

Uw woning verhuizen, dat kan gewoon

Uniek aan Smartfast Plus is dat de gezinswoning eenvoudig verplaatsbaar is. Doordat hij op een schroeffundering is geplaatst, neemt u zelfs uw fundering mee als u wilt verhuizen naar een nieuw kavel. Uw gezinswoning wordt op een dieplader geladen en u verhuist met uw woning naar een ander kavel. Uiteraard is dit hét moment om uw woongenot te vergroten met nieuwe modules. Zo kan de Smartfast gezinswoning dus tientallen jaren mee!

Interesse in een Smartfast gezinswoning?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

of bel ons:

06 219 422 65