Eco-woning

Een woning die het milieu niet belast, maar juist energie opwekt, kan dat? Ja, dat kan met een eco-woning van Smartfast! Hiermee gaat u verder dan nul op de meter, uw huis wekt energie op en zorgt voor plus op de meter. Dankzij de hoge isolatiewaardes en de nieuwste energiebesparende en energieopwekkende technieken bent u met uw eco-woning helemaal klaar voor de toekomst. Zelfs woningmodules tot een Rc-waarde van 11.00 zijn mogelijk. U ziet het: waar anderen stoppen met hun techniek, gaan wij nog een stapje verder.

Isolatie en nano-infrarood verwarming

Uiteraard is extreem goede isolatie de basis van onze eco-woningen. Alle vloeren, wanden en plafonds worden geïsoleerd. Daarnaast gebruiken wij nano-infrarood verwarming om het huis te verwarmen. Deze methode is veel energiezuiniger én voordeliger dan bijvoorbeeld een cv-installatie of luchtwarmtepomp. Nog een groot voordeel: de eerste tien jaar na de installatie is er geen onderhoud voor nodig. In totaal bespaart u zo dus veel kosten. Voor het koelen van uw eco-woning hebben wij een speciale methode, waarbij veel minder vermogen nodig is dan in reguliere woningen.

Meer opgewekt dan verbruikt? Delen met de wijk!

U heeft misschien wel gelezen over de problemen die veel elektriciteitsnetten hebben als het gaat om teruglevering van opgewekte energie. De oplossing die Smartfast daarvoor heeft gevonden, is even simpel als revolutionair. We koppelen woningen uit de hele wijk aan elkaar, zodat overtollige energie aan elkaar geleverd wordt. Daardoor is de wijk in principe zelfvoorzienend. Waar er vraag is, wordt geleverd. Zo hoeft er niet teruggeleverd te worden aan het net.

Steeds de nieuwste energietechnieken

Zoals u weet, gaan de ontwikkelingen op het gebied van energietechniek continu door. Om die reden blijven wij ook continu onze oplossingen door-ontwikkelen. De nieuwste technieken testen wij samen met onze partners en na goedkeuring zoeken we naar mogelijkheden om ze toe te passen in onze eco-woningen.

Interesse in een Smartfast eco-woning?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

of bel ons:

06 219 422 65