Modulaire woning A2

Modulaire woning A2

Welkom bij Module A2, dé oplossing voor een ruim en veelzijdig modulair huis waar de hele familie van kan genieten. Met een oppervlakte van 3,5 meter bij 10,5 meter op elke verdieping, biedt deze module niet alleen voldoende ruimte op de begane grond, maar ook een extra verdieping met dezelfde afmetingen. Hierdoor ontstaat een huis met maximale ruimte en functionaliteit voor iedereen.

Extra verdieping

Module A2 maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte, zodat er voor iedereen voldoende plek is. Of je nu een gezellige woonkamer, een moderne keuken, slaapkamers of een studeerkamer nodig hebt, er is ruimte voor al jouw behoeften. Iedereen kan zijn eigen plekje creëren en zich thuis voelen.

Dankzij de extra verdieping biedt Module A2 flexibiliteit in indeling. Je kunt de extra ruimte gebruiken als extra slaapkamers, een thuiskantoor, een fitnessruimte of zelfs een speelkamer voor de kinderen. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt de ruimte aanpassen aan jouw unieke wensen en levensstijl.

Snel en efficiënt

Net als andere modulaire woningen kan Module A2 snel en efficiënt worden geïnstalleerd. Het modulaire ontwerp zorgt voor een gestroomlijnd bouwproces, waardoor je sneller kunt genieten van jouw nieuwe huis. En als de familie in de toekomst groeit of verandert, kan de woning gemakkelijk worden uitgebreid of aangepast.

Module A2 biedt een ruim en veelzijdig modulair huis voor de hele familie. Met extra verdiepingen en een oppervlakte van 3,5 meter bij 10,5 meter per verdieping, is er genoeg ruimte voor iedereen om te ontspannen en te groeien. Creëer jouw eigen warme en gastvrije thuis met Module

Uw voordelen

Door de twee woonlagen voldoende ruimte om ruim te kunnen leven
Doordat de woning modulair gebouwd is kunt u later altijd extra modules toevoegen aan uw bestaande woning. Simpel en snel geregeld
Onze modulaire woningen worden in de fabriek gebouwd en kant en klaar neergezet op uw kavel

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Daarom Smartfast

Luchtdicht bouwsysteem

Luchtdichtheidsklasse 3 (uitstekend) met een qv:10 waarde van < 0,15.

Ontwerpvrijheid

Geen ontwerpbeperkingen, complexe ontwerpen worden tot 1 bouwpakket geprefabriceerd.

Snelle bouwtijd

Het prefab casco kan binnen enkele weken wind en waterdicht gemonteerd zijn.

Contructie

Hoogwaardig geïsoleerd en constructief bouwsysteem.

Veelgestelde vragen over modulair bouwen

Wij bieden de oplossing

Nee, modulair bouwen bestaat al sinds de jaren '60, maar het wordt steeds populairder vanwege de voordelen die het biedt.

Ja, het is mogelijk om een modulair gebouw uit te breiden of aan te passen, omdat de modules opnieuw gebruikt kunnen worden voor andere projecten.

Afhankelijk van het project kan er tot wel 50% van de bouwtijd bespaard worden met modulair bouwen.

Ja, modulaire gebouwen kunnen er anders uitzien dan traditionele gebouwen, omdat er meer ontwerpvrijheid is bij het gebruik van standaardmodules.

Nee, modulair bouwen is geschikt voor zowel tijdelijke als permanente gebouwen

SMARTFASTHOUSE 2023 ©