Modulaire woning A

Modulaire
woning A

Module A vormt de basis voor onze modulaire woningen en biedt een compacte, efficiënte en aanpasbare woonoplossing. Met zijn veelzijdigheid, ruimtebesparende ontwerp en eenvoudige installatie, is Module A een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en flexibele woning. Maak vandaag nog kennis met de mogelijkheden van Module A en bouw aan uw droomhuis.

De basis om op verder te bouwen

Module A, met afmetingen van 3,5 meter bij 10,5 meter meter, is de essentiële bouwsteen van onze modulaire woningen. Deze compacte module biedt een solide basis voor het creëren van een comfortabel en functioneel huis. Met Module A kunt u de eerste stap zetten naar het verwezenlijken van uw droomwoning.

Ondanks zijn bescheiden formaat biedt Module A een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. Het ontwerp is zorgvuldig doordacht om elke centimeter te benutten en tegelijkertijd een gevoel van ruimtelijkheid te behouden. Met slimme indelingen en multifunctionele oplossingen wordt elke hoek benut om een comfortabele leefruimte te creëren.

Jouw modulaire woning

Eindeloos plussen!

Combineren naar eigen wens

Module A is niet alleen een op zichzelf staande module, maar kan ook gemakkelijk worden gecombineerd met andere modules om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het uitbreiden van de woonruimte, het toevoegen van extra slaapkamers of het creëren van een werkruimte, de veelzijdigheid van Module A maakt het mogelijk om uw woning aan te passen aan veranderende omstandigheden en behoeften.

Dankzij het modulaire ontwerp kan Module A snel en efficiënt worden geïnstalleerd. Dit betekent dat u niet alleen sneller in uw nieuwe huis kunt trekken, maar ook kosten kunt besparen op bouw- en installatietijd. Het bouwproces is gestroomlijnd en minder verstorend, waardoor u sneller kunt genieten van uw nieuwe woning.

In detail

Dit is de uitleg uitklap
Dit is de uitleg uitklap nog een

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Daarom Smartfast

Luchtdicht bouwsysteem

Luchtdichtheidsklasse 3 (uitstekend) met een qv:10 waarde van < 0,15.

Ontwerpvrijheid

Geen ontwerpbeperkingen, complexe ontwerpen worden tot 1 bouwpakket geprefabriceerd.

Snelle bouwtijd

Het prefab casco kan binnen enkele weken wind en waterdicht gemonteerd zijn.

Contructie

Hoogwaardig geïsoleerd en constructief bouwsysteem.

Veelgestelde vragen over mantelzorgwoningen en modulair bouwen

Wij bieden de oplossing

Als er geen sprake meer is van mantelzorg en de mantelzorgwoning niet meer nodig is, dan kunnen er verplichtingen zijn omtrent de mantelzorgwoning. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat de mantelzorgwoning moet worden verwijderd of dat deze voor andere doeleinden gebruikt moet worden. De precieze verplichtingen kunnen afhankelijk zijn van de situatie en de regels die gelden bij de gemeente waarin de mantelzorgwoning zich bevindt. Het is belangrijk om hierover tijdig afspraken te maken met de gemeente en eventuele andere betrokken partijen.

Je komt in aanmerking voor een mantelzorgwoning als je zorgbehoevend bent en intensieve zorg nodig hebt van een mantelzorger. Dit kan een persoon zijn uit de familie of vertrouwde omgeving.

Ja, een mantelzorgwoning moet aan bepaalde eisen voldoen, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, toegankelijkheid en duurzaamheid. Ook mag alleen de woning bewoond worden door de zorgbehoevende of mantelzorger. De woning fungeert als zelfstandige woning en mag niet een uitbreiding van de hoofdwoning. Bijvoorbeeld een uitbouw aan de woning voor een extra slaapkamer zodat men op de begane grondvloer alles gelijkvloers heeft.

Ja, in sommige gevallen zijn er financiële voordelen verbonden aan het plaatsen van een mantelzorgwoning, bijvoorbeeld in de vorm van een verlaging van de erfbelasting.

Ja, een mantelzorgwoning mag permanent bewoond worden door de zorgbehoevende en/of de mantelzorger.

Ja, een mantelzorgwoning moet op hetzelfde perceel als de hoofdwoning staan. Het is niet toegestaan om de woning elders te plaatsen.

Een mantelzorgwoning is een woning die speciaal is ontworpen en gebouwd om de zorg voor een hulpbehoevende persoon mogelijk te maken op het terrein van de mantelzorger.

Nee, modulair bouwen bestaat al sinds de jaren '60, maar het wordt steeds populairder vanwege de voordelen die het biedt.

Ja, het is mogelijk om een modulair gebouw uit te breiden of aan te passen, omdat de modules opnieuw gebruikt kunnen worden voor andere projecten.

Afhankelijk van het project kan er tot wel 50% van de bouwtijd bespaard worden met modulair bouwen.

SMARTFASTHOUSE 2023 ©