Modulaire woning A+

Modulaire woning A+/A++

Met de uitgebreide Module A+/A++ kunnen we modulaire woningen realiseren die voldoen aan al uw ruimtebehoeften. Met een afmeting van 3,5 meter bij 10,5 meter als basis en de toevoeging van een extra module van 3,5 meter bij 3,5 meter, biedt onze woningontwerp flexibiliteit, functionaliteit en ruimtelijkheid in één.

Modulaire woning A+

Dankzij de uitgebreide afmetingen van Module A+ kunt u genieten van een ruime en goed benutte leefruimte. Of u nu behoefte heeft aan een ruime woonkamer, een functionele keuken of extra slaapkamers, onze woningontwerpen maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Elke vierkante meter wordt slim en efficiënt gebruikt, waardoor u voldoende ruimte heeft voor al uw behoeften.

 

Met de toevoeging van de extra module van 3,5 meter bij 3,5 meter biedt Module A+/A++ u de vrijheid om de indeling van uw woning aan te passen. U kunt deze extra ruimte gebruiken als een aparte slaapkamer, een kantoor aan huis, een hobbyruimte of zelfs een speelkamer voor de kinderen. De mogelijkheden zijn eindeloos, en u kunt de woning ontwerpen die perfect past bij uw levensstijl en behoeften.

Een geheel

Dankzij de uitgebreide module A+/A++ kunt u genieten van een ruimtelijke en comfortabele woonomgeving. De extra breedte van 10,5 meter zorgt voor een gevoel van openheid en licht, waardoor de ruimtes aangenaam en luchtig aanvoelen. U kunt zich vrij bewegen en uw woning personaliseren met meubels en decoratie, terwijl u toch voldoende ruimte overhoudt voor een comfortabel en ontspannen leven.

De uitgebreide Module A+/A++ wordt naadloos geïntegreerd met de basismodule, waardoor uw woning één harmonieus geheel vormt. Het modulaire ontwerp maakt de installatie snel en efficiënt, waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe woning zonder langdurige bouwprocessen. Bovendien biedt het modulaire karakter van onze woningen de mogelijkheid om in de toekomst verder uit te breiden of aan te passen aan uw veranderende behoeften.

In detail

Dit is de uitleg uitklap
Dit is de uitleg uitklap nog een

Flexibel en comfortabel

Met de uitgebreide Module A+/A++ bieden we ruime, flexibele en comfortabele modulaire woningen die perfect aansluiten bij uw woonwensen. Met een afmeting van 3,5 meter bij 10,5 meter als basis en de toevoeging van een extra module van 3,5 meter bij 3,5 meter, kunt u uw woning volledig aanpassen aan uw behoeften. Geniet van de ruimtelijkheid, de flexibiliteit in indeling en het comfort van onze uitgebreide Module A+/A++ woning.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Daarom Smartfast

Luchtdicht bouwsysteem

Luchtdichtheidsklasse 3 (uitstekend) met een qv:10 waarde van < 0,15.

Ontwerpvrijheid

Geen ontwerpbeperkingen, complexe ontwerpen worden tot 1 bouwpakket geprefabriceerd.

Snelle bouwtijd

Het prefab casco kan binnen enkele weken wind en waterdicht gemonteerd zijn.

Contructie

Hoogwaardig geïsoleerd en constructief bouwsysteem.

Veelgestelde vragen over modulaire en mantelzorgwoningen

Wij bieden de oplossing

Als er geen sprake meer is van mantelzorg en de mantelzorgwoning niet meer nodig is, dan kunnen er verplichtingen zijn omtrent de mantelzorgwoning. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat de mantelzorgwoning moet worden verwijderd of dat deze voor andere doeleinden gebruikt moet worden. De precieze verplichtingen kunnen afhankelijk zijn van de situatie en de regels die gelden bij de gemeente waarin de mantelzorgwoning zich bevindt. Het is belangrijk om hierover tijdig afspraken te maken met de gemeente en eventuele andere betrokken partijen.

Je komt in aanmerking voor een mantelzorgwoning als je zorgbehoevend bent en intensieve zorg nodig hebt van een mantelzorger. Dit kan een persoon zijn uit de familie of vertrouwde omgeving.

Ja, een mantelzorgwoning moet aan bepaalde eisen voldoen, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, toegankelijkheid en duurzaamheid. Ook mag alleen de woning bewoond worden door de zorgbehoevende of mantelzorger. De woning fungeert als zelfstandige woning en mag niet een uitbreiding van de hoofdwoning. Bijvoorbeeld een uitbouw aan de woning voor een extra slaapkamer zodat men op de begane grondvloer alles gelijkvloers heeft.

Ja, in sommige gevallen zijn er financiële voordelen verbonden aan het plaatsen van een mantelzorgwoning, bijvoorbeeld in de vorm van een verlaging van de erfbelasting.

Ja, een mantelzorgwoning mag permanent bewoond worden door de zorgbehoevende en/of de mantelzorger.

Ja, een mantelzorgwoning moet op hetzelfde perceel als de hoofdwoning staan. Het is niet toegestaan om de woning elders te plaatsen.

Een mantelzorgwoning is een woning die speciaal is ontworpen en gebouwd om de zorg voor een hulpbehoevende persoon mogelijk te maken op het terrein van de mantelzorger.

Nee, modulair bouwen bestaat al sinds de jaren '60, maar het wordt steeds populairder vanwege de voordelen die het biedt.

Ja, het is mogelijk om een modulair gebouw uit te breiden of aan te passen, omdat de modules opnieuw gebruikt kunnen worden voor andere projecten.

Afhankelijk van het project kan er tot wel 50% van de bouwtijd bespaard worden met modulair bouwen.

SMARTFASTHOUSE 2023 ©